Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΔΗΜ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΤΣΙΡΚΑ

0
Νίκος Χατζηγιάννης

Παρακολουθούμε το ντελίριο του Δημάρχου Στέργιου Τσίρκα που προσπαθεί ως “αμόλυντος Παρθένος” να αυτοκαθαρθεί στην Κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τις “αμαρτίες” του πολιτικού του παρελθόντος

. Ο άνθρωπος που “γύρισε” όλες τις Παρατάξεις, ξεκινώντας από τον Βασίλη Τζιλάβη, κατεβαίνοντας εν συνεχεία για Δήμαρχος το 2006 και αποτυγχάνοντας τότε να βάλει την Παράταξη του στο Δημοτικό Συμβούλιο, εν συνεχεία προσχώρησε στον Ιορδάνη Λουίζο και τελικά με την προφανή στήριξη των πρώην αρχηγών του είναι σήμερα Δήμαρχος Μαραθώνος.

Ο Στέργιος Τσίρκας δεν είναι λοιπόν η “αμόλυντος Παρθένα” του Δήμου Μαραθώνος. Και ξέρει πολύ καλά τα θέματα της ΜΕΔΗΜ και του παρελθόντος, καθώς ο ίδιος συμμετείχε στην Διοίκηση του Δήμου από το 2011 έως το 2014!! Πιστεύοντας ίσως ο ίδιος, ότι έχουμε κοντή μνήμη, νομίζει ότι θα ξεχάσουμε όσα έχουν συμβεί και θα πιστέψουμε αυτά που σήμερα παρουσιάζει ως δήθεν αλήθειες.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε λοιπόν.

Αν κύριε Τσίρκα έχετε κουράγιο, δημοσιεύστε λοιπόν τα Πρακτικά του προχθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου και κυρίως όσα είπε ο Εκκαθαριστής αυτής για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Για να ξέρουν οι δημότες ποιος κοροϊδεύει και ποιος είναι πολιτικά έντιμος.

Νίκος Χατζηγιάννης

Δημοτκός Σύμβουλος

Επικεφαλής δημοτικής Παράταξης Βήμα στο Μέλλον

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *