Η Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος βρέθηκαν μετά το ατύχημα -Πλάνταξε το Twitter

Η Γη της ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος βρέθηκαν μετά το ατύχημα -Πλάνταξε το Twitter

Η κατάσταση του μωρού είναι κρίσιμη, ενώ ο Φίλιππος αρχίζει να καλυτερεύει.

Ο Φίλιππος και το μωρό νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μετά το ατύχημά τους με τη Βασιλική να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Κλαίει, ξεσπάει και το κοινό στο Twitter πλαντάζει μαζί της.

Ωστόσο, τα πράγματα για τον Φίλιππο θα καλυτερεύσουν, θα ξεφύγει από τον κίνδυνο και έτσι η γυναίκα του και η μητέρα του η Χάιδω, θα αναθαρρύνουν. Η πρώτη ερώτηση του Φίλιππου στη Βασιλική για το πώς είναι το μωρό τους, συγκίνησε τους τηλεθεατές, ενώ οι τύψεις δεν τον αφήνουν να ηρεμήσει, παρόλο που δε φταίει εκείνος για το ατύχημα.

Η κατάσταση του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι κρίσιμη

Στο επεισόδιο της Κυριακής (15/5), το μωρό παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Στάθης είναι δίπλα στην κόρη του για να την στηρίξει ενώ η Βασιλική έχει διώξει την Αρετή που πήγε με τον Στέφανο να την δουν στο νοσοκομείο. Στο πλευρό της Βασιλικής βρίσκονται επίσης η Χάιδω, η Μυρτάλη, η Μαρίνα, ο Αλέξης και η Άννα.

Ο Στέφανος περιμένει έξω από το νοσοκομείο τον Στάθη για να μάθει τα νέα για την υγεία του μωρού αλλά δεν ρωτάει τίποτα για τον Φίλιππο, κάτι που κάνει τον Στάθη έξω φρενών.

Ο Φίλιππος συνέρχεται

Ο γιατρός έχει ευχάριστα νέα για τον Φίλιππο και δίνει άδεια στην Βασιλική και την Χάιδω να τον δουν, αλλά το μωρό παραμένει στην ίδια κρίσιμη κατάσταση. Η Αρετή κατηγορεί τη Χάιδω για το ατύχημα αλλά την βάζει στη θέση της ο Στέφανος, πράγμα που δεν το περίμενε με τίποτα από τον γιο της.

Οι γιατροί αποφασίζουν να βάλουν σε τεχνητό κώμα το μωρό ώστε ο εγκέφαλος του βρέφους να «ξεκουραστεί», ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί πιο καλά στην αγωγή. Κάπου εδώ να σου πούμε ότι όλη αυτή η ιστορία, είναι μία ακόμη δοκιμασία για το ζευγάρι αλλά ευτυχώς η κατάληξη δεν θα είναι τραγική.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη συνάντηση Βασιλικής-Φίλιππου στο νοσοκομείο.

Πηγή: queen.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069