Η κριτική που δέχθηκε η Δούκισσα Νομικού για την παρουσία της στο Πρωινό & ο λόγος που έχει βαρύτητα

Η Δούκισσα επέστρεψε μετά από 13 χρόνια στην πρωινή ζώνη και κάποιοι έχουν πολλά (εύστοχα) να πουν.

Έχουν περάσει 13 χρόνια χρόνια από τότε που η Δούκισσα Νομικού άνηκε στην περίφημη 5άδα της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Mega. Τα μέλη της τότε «συμμορίας» του Όμορφου Κόσμου, ήταν οι Νίκος Παπαδάκης, Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Αραμπατζή και Δημήτρης Ουγγαρέζος.

7d17b03b2bb04d46cd3801d782ebcbdc.jpg

Στα πιο πρόσφατα νέα της @dutchesss_ και έχοντας διαγράψει τη δική της πορεία στην τηλεόραση, η παρουσιάστρια (και περήφανη μαμά και σύζυγος πια) επέστρεψε στην πρωινή ζώνη και φέτος την απολαμβάνουν οι θεατές στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Η αλήθεια είναι πως πολλά ακούστηκαν για τη συμμετοχή της στο project του ANT1 με πολλούς να κάνουν λόγο για έλλειψη τηλεοπτικής χημείας με τον Γιώργο Λιάγκα. Η αλήθεια είναι επίσης πως τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα και πως στο κανάλι του Αμαρουσίου υπάρχει έντονος προβληματισμός. Το σίγουρο είναι πως η επιτυχία και η αποτυχία είναι ομαδικά σπορ στην τηλεόραση και την ευθύνη δεν τη φέρει ποτέ ένας.

Πίσω στα Dutchesss News και η Δούκισσα έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram στην οποία έλεγε το εξής:

«Η ευγένεια και το χαμόγελο μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση, τη μέρα μας. Αν το προσπαθούμε καθημερινά, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη 🙏🏻💖».

Φαίνεται πως τα λόγια της 36χρονης άγγιξαν ένα ιστορικό πρόσωπο της τηλεόρασης και ειδικότερα τη Ρούλα Κορομηλά η οποία έσπευσε να αφήσει το σχόλιό της. Ένα σχόλιο που την ίδια ώρα που εκθειάζει τη Δούκισσα και την τηλεοπτική της συμπεριφορά, ταυτόχρονα εξαπολύει βέλη προς πάσα κατεύθυνση.

Untitled.png

«Εσύ κούκλα μου μας κάνεις τα πρωινά μας όμορφα και με τη σωστή συμπεριφορά και άποψη, τοποθέτηση σε πολλά θέματα αισιόδοξα και ουσιαστικά. Ωραία ελληνικά, ευγενική και διαβασμένη», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα για να πάρει την εξής απάντηση από τη Δούκισσα: «Είναι τιμή μου να ακούω αυτά τα λόγια από εσένα».

Είτε συμπαθεί κάποιος τη Ρούλα Κορομηλά, είτε όχι, ο λόγος της αναφορικά με την τηλεόραση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς η ίδια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Και επειδή παρακολουθήσαμε το Πρωινό, ναι, η Δούκισσα είναι διαβασμένη, μιλάει ωραία ελληνικά, έχει άποψη και όλα αυτά τα εύστοχα που είπε η Ρούλα. Το αν υπάρχει τηλεοπτική χημεία είναι ένα άλλο κομμάτι.

Πηγή: queen.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069