Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσιοποίησε με pixel τη φωτογραφία της 12χρονης που βιαζόταν

Με εξώδικα κατά των καναλιών απαντά η δικηγόρος της οικογένειας.

Οργή έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση φωτογραφίας της 12χρονης που βιαζόταν, και εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο και την «παρέα» του, οι περισσότεροι μέλη της ΝΔ, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η δικηγόρος της οικογένειας Ασπασία Ταραχοπούλου μιλώντας στην εκπομπή LiveNews του Ν.Ευαγγελάτου έκανε την εξής καταγγελία «Η κυρία Στεφανίδου έμαθα ότι δημοσιοποίησε φωτογραφία του παιδιού με pixel. Είναι απαράδεκτο. Ετοιμαζόμαστε να στείλουμε εξώδικα σε όλα τα κανάλια. Πρέπει να σταματήσει η έκθεση του παιδιού στη δημοσιότητα γιατί αυτό αφορά το μέλλον του παιδιού».

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έσπευσε φυσικά χωρίς ντροπή να υπερασπιστεί την σύζυγό του λέγοντας «μπορεί μερικές φορές να υπάρχει υπερβολή στο κυνήγι της είδησης, αλλά δεν είδα πουθενά ούτε τη φωτογραφία του κοριτσιού, ούτε τίποτα άλλο».

Η δικηγόρος επανήλθε, λέγοντας: «Εγώ πληροφορήθηκα ότι φάνηκε η φωτογραφία του παιδιού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην εκπομπή της κ. Στεφανίδου. Η έρευνα είναι στα χέρια της αστυνομίας και της ανάκρισης, όχι των δημοσιογράφων. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον έχετε να κάνετε με ένα ανήλικο παιδί».

Πηγή: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069