Ηλεκτρικές κουβέρτες: Πόσο ρεύμα καίνε και πόσο κοστίζουν – Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Ανάρπαστες έχουν γίνει οι ηλεκτρικές κουβέρτες ενόψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται, καθώς όλοι αναζητούν πώς θα μειώσουν το κόστος της θέρμανσης.

Ενόψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται, οι πολίτες αναζητούν οικονομικές λύσεις για να μειώσουν το κόστος της θέρμανσης. Μια οικονομική λύση είναι οι ηλεκτρικές κουβέρτες που έχουν γίνει ανάρπαστες. Όπως αναφέρουν επιχειρηματίες του κλάδου η αυξημένη κίνηση στις συγκεκριμένες κουβέρτες έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι.

Ο κ. Καρώνης που διατηρεί κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών μιλώντας στην κάμερα του Open είπε μεταξύ άλλων ότι η ηλεκτρική κουβέρτα είναι οικονομική καθώς καίει μόλις 60 watt, λιγότερο δηλαδή από ένα λαμπάκι νυκτός.

«Ο κόσμος ψάχνει λύσεις για να ζεσταθεί. Φέτος έχει ξεκινήσει η αγορά από τον Αύγουστο. Οι καταναλωτές ακούγοντας ότι θα ακριβύνει το πετρέλαιο, το ξύλο και το φυσικό αέριο έχουν μια αγωνία. Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε 130 κουβέρτες», είπε ο κ. Καρώνης.

«Παίρνουν τα υποστρώματα που έχουν 60 watt γιατί έχουν χαμηλότερο κοστολόγιο», πρόσθεσε. Ενώ ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι οι ηλεκτρικές κουβέρτες δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο αν χρησιμοποιούνται σωστά. «Οι κουβέρτες αυτές δεν εγκυμονούν κινδύνουνς όταν ακολουθούμε τις οδηγίες. Η κουβέρτα καίει 15 watt στην πρώτη σκάλα, 15 watt δεν καίει ούτε το λαμπάκι νυκτός. Η τιμή τους ξεκινά από 15 ευρώ», κατέληξε.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069