ΗΠΑ: Αγόρι γλίτωσε έξυπνα την απαγωγή – «Κάνε πως είσαι η μαμά μου»

Ένα 10χρονο αγόρι στο Ποτστάουν της Πενσυλβάνια ξέφυγε από μια γυναίκα που τον ακολουθούσε, ζητώντας από μία ταμία να προσποιηθεί τη μητέρα του, είπε ο πατέρας του στο WPVI. Ο δεκάχρονος Σάμι Γκριν επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο την Παρασκευή (11/11) όταν μια γυναίκα άρχισε να τον ακολουθεί, είπε ο πατέρας του στα τοπικά δίκτυα.

Οι αρχές της πόλης είπαν ότι η αστυνομία «εντόπισε τη γυναίκα η οποία παραπέμπεται σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας».

Η γυναίκα προσπάθησε να πείσει τον Σάμι να πάει στο ψιλικατζίδικο μαζί της και του είπε ότι ήταν φίλη του πατέρα του, είπε ο Γκριν στο WPVI. Η γυναίκα «άρχισε να περπατά μαζί του και να τον ρωτάει πού ήταν η οικογένειά του, ρωτώντας πού ήταν ο μπαμπάς του», είπε στο ρεπορτάζ. «Είπε ότι πιθανότατα με ήξερε και πήγαινε στο κατάστημα και ότι υποτίθεται ότι θα πήγαινε μαζί της και θα μπορούσε να πάρει ό,τι ήθελε», αποκάλυψε ο πατέρας.

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που το αγόρι και η γυναίκα πέρασαν από το κατάστημα Dani Bee Funky. Το βίντεο δείχνει τον Σάμι να περνάει την πόρτα και να πηγαίνει στο ταμείο πριν μιλήσει στην ταμία, την 17χρονη Χάνα Ντάνιελς πίσω από τον πάγκο, ενώ η γυναίκα στέκεται στην πόρτα του καταστήματος.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Nτάνι Σμολ, είπε στο WPVI ότι ο Σάμι ένιωθε «αρκετά άνετα για να έρθει εδώ μέσα» και ψιθύρισε κάτι στον υπάλληλο. Σύμφωνα με τον πατέρα του μικρού, ο Σάμι ψιθύρισε στο αυτί της υπαλλήλου: «Φέρσου σαν να είσαι η μαμά μου. Αυτή η κυρία με ακολουθεί» Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει την ταμία να περπατά προς την πόρτα και να την κλειδώνει ενώ η γυναίκα απομακρύνεται.

«Το να βλέπεις το παιδί σου να ψάχνει για βοήθεια επειδή φοβόταν για τη ζωή του, αυτό σε πληγώνει βαθιά», δήλωσε ο πατέρας του που είπε πως κλαίει κάθε φορά που βλέπει το βίντεο. Ο Σάμι είπε πως ο πατέρας του, του έμαθε να είναι επιφυλακτικός με τους ξένους και να προσέχει πάντα το περιβάλλον του. Μετά το περιστατικό, ο Σάμι έχει τώρα έναν οικογενειακό φίλο που τον συνοδεύει στο σπίτι από το σχολείο.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069