Ηράκλειο: Ηλικιωμένη παρακαλούσε να βάλουν τον γιο της φυλακή για να μην την σκοτώσει

Μια ζωή «κόλαση» ζούσε ηλικιωμένη γυναίκα στην Κρήτη λόγω του γιου της ο οποίος είναι εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες.

Τα όσα είπε η ηλικιωμένη κατά την δίκη της υπόθεσης στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, σόκαραν και τους δικαστές, με την ίδια μάλιστα να παρακαλεί να κλείσουν τον γιο της στη φυλακή πριν τη σκοτώσει.

«Δεν αντέχω άλλο, σας παρακαλώ βοηθήστε με» τους παρακάλεσε με κλάματα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με εξαρτήσεις, είχε ξεσπάσει για πολλοστή φορά σε βάρος της. Όπως είπε, δεν πρόλαβε να αποφυλακιστεί, και τα έσπασε όλα στο σπίτι, κυνηγώντας με μαχαίρι τη μητέρα του. Μάλιστα άνοιξε στο φουλ και μία φιάλη υγραερίου. «Αν εκείνη την στιγμή άναβε τσιγάρο, θα μας είχε ανατινάξει» είπε.

Η γυναίκα ανέφερε ότι το τελευταίο δεκαήμερο αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι για να μη την σκοτώσει και φιλοξενείται σε συγγενικό της πρόσωπο. Ο κατηγορούμενος γιος δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα. «Είναι κλεισμένος στο σπίτι με μία σακούλα χάπια» είπε η μητέρα σε απόγνωση.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο το γιο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Μάλιστα, συμβούλευσαν τη μητέρα να επιστρέψει στο σπίτι που φιλοξενείται ώστε να παραμείνει ασφαλής μέχρι να συλληφθεί ο γιος της και να οδηγηθεί πίσω στη φυλακή.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069