Ηράκλειο: Βρήκε ανάλατο το φαΐ και το έφερε στο κεφάλι της συζύγου του

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης όταν ένας άνδρας έφερε στο κεφάλι της συζύγου του το φαγητό που είχε μαγειρέψει γιατί… ήταν ανάλατο.

Ο άνδρας προχώρησε σε αυτή την πράξη μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους. Όμως, δεν υπολόγισε την αντίδραση της συζύγου του που δεν άντεξε άλλο και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η υπόθεση έφτασε προχθές στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, στο εδώλιο του οποίου κάθισε ο 46χρονος άνδρας, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία. Εκεί ξετυλίχθηκε, μέσα από την κατάθεση της 33χρονης συζύγου του, το σκηνικό βίας το οποίο φέρεται να επαναλαμβανόταν συχνά στο σπίτι τους, με ύβρεις, απειλές, ακόμα και ξυλοδαρμό.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν το τελευταίο συμβάν: Ο 46χρονος, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο 33χρονη σύζυγός του, βρήκε ανάλατο το φαγητό και αφού άδειασε το περιεχόμενο του πιάτου του στο κεφάλι της, το πέταξε στο πάτωμα και το έσπασε. Καθώς η κατάσταση ξέφυγε, η ίδια φέρεται να πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά τους και να έφυγε από το σπίτι, ειδοποιώντας την Αστυνομία για το περιστατικό.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πατρίς», το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 46χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 11 μήνες με αναστολή.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069