Job2Day – Το μεγαλύτερο γεγονός εύρεσης εργασίας στην Ανατολική Αττική! Με την υπογραφή του υποψήφιου Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου

Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας ΖΩ Αν. Αττικής

Πρωτοποριακή για τα δεδομένα της περιοχής, όσο και χρήσιμη, απαραίτητη και αποτελεσματική η ημερίδα εύρεσης εργασίας, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, υπό την άρτια οργάνωση του Ανδρέα Βασιλόπουλου και των συνεργατών του, στο ξενοδοχείο «ΑΥΡΑ» στη Ραφήνα.

Συμπολίτες μας, οι οποίοι αναζητούν εργασία είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με επιχειρηματίες εργοδότες, καθώς και με ειδικούς στην πρακτική συμβουλευτική για την ευκολότερη κατάκτηση του πολυπόθητου στόχου, που δεν είναι άλλος από την επαγγελματική αποκατάσταση.

Το Job2Day όπως ονομάστηκε το εν λόγω γεγονός, είναι αλήθεια ότι είχε σχεδιαστεί με μεγάλη λεπτομέρεια, έτσι ώστε, στις περίπου οχτώ ώρες που διήρκεσε, να προσφέρει τα πάντα: Διαλέξεις και σεμινάρια με χρηστικές πληροφορίες για τρόπους αναζήτησης εργασίας, συμβουλές κατά τη συνέντευξη, διαχείριση του χρόνου, τρόπους επίτευξης στόχων, συνεδρίες με ειδικούς εργασιακούς συμβούλους για την ανάδειξη στοιχείων του βιογραφικού, επί τόπου δημιουργία βιογραφικών με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα (σ.σ. ακόμα και δυνατότητα επι τόπου φωτογράφησης των υποψηφίων) εκτύπωση του βιογραφικού σε όσα αντίτυπα χρειάζονται κα τέλος, πραγματικές συνεντεύξεις με μικρότερες και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις.

Ανδρέας Βασιλόπουλος: «Το Job2Day ήρθε για να μείνει και ν’ αποτελέσει ετήσιο θεσμό, γεφυρώνοντας τη ζήτηση με την τοπική αγορά εργασίας!»

Το πιο σημαντικό ίσως, απ’ όλα, είναι η σχετική ανακοίνωση του υπεύθυνου διοργάνωσης και υποψήφιου Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου, ο οποίος διαβεβαίωσε πως το job2Day όχι μόνο θα επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση, αλλά πρόκειται για μηχανισμό που θα λειτουργεί σε Ραφήνα και Πικέρμι, για την καθημερινή εξυπηρέτηση εκείνων που αναζητούν εργασία.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, κατά την έναρξη της ημερίδας, ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είναι καθήκον όλων μας, ιδιαίτερα όσων ασχολούμαστε με την Αυτοδιοίκηση, να κρατήσουμε τους νέους και γενικά τους εργαζόμενους  στην περιοχή μας. Δυστυχώς, ο τόπος μας γίνεται όλο και φτωχότερος σε εργατικό δυναμικό, ως εκ τούτου τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να αγκαλιάζονται, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων ή και προσωπικών διαφορών… σήμερα, δημιουργούμε έναν θεσμό, φέρνοντας εδώ, στη Ραφήνα, Πολυεθνικές, μεγάλες Ελληνικές Εταιρείες και τοπικές Επιχειρήσεις για να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με υποψήφιους εργαζόμενους. Δίνουμε ολοκληρωμένη συμβουλευτική, από την κατασκευή ενός σωστού βιογραφικού μέχρι τον τρόπο και τις τεχνικές για μία επιτυχημένη συνέντευξη. Γεφυρώνουμε τη ζήτηση με την τοπική προσφορά εργασίας. Όλοι εμείς στη ‘Δύναμη Ανάπτυξης’ προσπαθούμε να διοργανώνουμε δράσεις, γεγονός που μας διαφοροποιεί από τις περισσότερες Δημοτικές Παρατάξεις της χώρας. Επιθυμούμε να δείξουμε στους συμπολίτες μας, ότι υπάρχει και άλλος δρόμος να πολιτεύεται κάποιος, αυτός της προσφοράς, της ανάπτυξης, της ελπίδας, της προοπτικής, ξεφεύγοντας από τη λογική του ρουσφετιού, του εκβιασμού/εκφοβισμού, της καμένης λάμπας, της λακούβας και του… γατόσπιτου.

Για όσους δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν, θα είμαστε εδώ. Οι εκπαιδευμένοι εργασιακοί σύμβουλοι είναι δίπλα σας για να δημιουργήσουμε μαζί τα βιογραφικά σας σημειώματα. Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν, αλλά κι εκείνες που θα προστίθενται καθημερινά, σας περιμένουν για να πραγματοποιήσετε συνεντεύξεις…».

Το Job2Day υποστήριξαν με την παρουσία τους, τις ευχές και τα συγχαρητήρια, αρκετοί βουλευτές, όπως: η Γεωργία Μαρτίνου, ο Γιώργος Βλάχος και ο Χρήστος Σπίρτζης, καθώς και οι υποψήφιες για το Ελληνικό Κοινοβούλιο, Βάσω Κόλλια και Βάσια Αναστασίου. Ευχαριστίες από τους διοργανωτές, δόθηκαν στους εξαίρετους ομιλητές της εκδήλωσης, κ.κ. Αλέξιο Βανδώρο, Εύα Αντζά, Χριστίνα Πίκουλα, Ελένη Παπαδάκη και Παναγιώτη Φάσσα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αναφερθούν και οι κάτωθι εταιρείες που έλαβαν μέρος:

  1. THOMAS BEACH HOTEL
  2. FAIS GROUP
  3. SEASABELLE LUXURY HOTELS MIKE
  4. MAGNIFICO AE
  5. Mc DONALD’S (PREMIER CAPITAL HELLAS SA)
  6. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (DIXONS SOUTH – EAST EUROPE)
  7. Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.
  8. SYCHEM A.E.
  9. DECATHLON
  10. ZEUS INTERNATIONAL
  11. GENEPHARM Α.Ε.
  12. SARKK ΑΕΒΕΕ (Τommy Hilfiger, Calvin Klein)
  13. FAMAR AVE
  14. EUROPEAN REGIONAL FRAMEWORK FOR COOPERATION
  15. FIRE WOK
  16. LMW
  17. AXF AE
  18. PUBLIC & MEDIA MARKT GROUP
  19. ΟΝΕΙΡΟΣΚΑΛΑ
  20. ALPHA PI DELI & WINE RESTO BAR
  21. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ
  22. KRAKEN BEACH BAR
  23. LA BEAUTE
  24. DEFTOS
  25. AL CALZONE
  26. Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ
  27. NN HELLAS
  28. NOVITA Ltd
  29. SANTE ROCK BAR
  30. LINE UP SURF SHOP
  31. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  32. SYMPOSIUM COMMUNICATION

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069