Καρδιτσιώτικη γιορτή στην Αθήνα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου – Οι απανταχού Καρδιτσιώτες κόβουν την πίτα τους

Ο Σύλλογος των απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσας καταγομένων προσκαλεί όλους τους Καρδιτσιώτες και Θεσσαλούς του Λεκανοπεδίου της Αττικής, αλλά και όλους τους φίλους της Καρδίτσας, στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την προσεχή Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18.00’, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών {οδός Ακαδημίας & Γενναδίου 8, ΑΘΗΝΑ – 7ος όροφος}.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα βραβευτεί η Καρδιτσιώτισσα τραγουδίστρια-ηθοποιός, Ελένη Ροδά, για την προσφορά της στο χώρο των Τεχνών.

Το εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης θα συνεχισθεί με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της ιδιαίτερης πατρίδας μας από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας «Η Αγία Μαρίνα».

Θα μοιρασθεί σε όλους ως δώρο, συσκευασία Ρεντινιώτικου τσαγιού βουνού, που είναι ευγενική προσφορά και χορηγία της εταιρείας «Busy Aunts» των Καρδιτσιωτών επιχειρηματιών αδελφών Φλώρου.

Θα μοιρασθούν δώρα σε όλα τα παιδιά, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης θα διανεμηθεί πίτα σε όλους όσοι παρευρεθούν και ο [2] διοργανωτής Σύλλογος θα δεξιωθεί όλους με παραδοσιακό Καρδιτσιώτικο τσίπουρο και κρασί, που είναι μία ευγενική χορηγία του οινοποιείου «Καραμήτρου» (από το Μεσενικόλα της Λίμνης Πλαστήρα).

Ο/Η τυχερός/ή που θα κερδίσει το φλουρί της πίτας θα κερδίσει δύο (2) δωρεάν διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα σε παραδοσιακό ξενώνα της Λίμνης Πλαστήρα.

Έχει ορισθεί συμβολική τιμή εισόδου 10 ευρώ, ενώ όλα τα παιδιά θα εισέλθουν δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο διοργανωτή Σύλλογο των απανταχού Καρδιτσιωτών (www.karditsiwtes.gr – τηλ. 210.3301370).

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069