Kayne West: Εμφανίστηκε απρόσκλητος στο πάρτι της κόρης του- Νέος χαμός με την Kim

Ο Kanye συνεχίζει να κάνει δύσκολη τη σχέση του με την Kim και τα παιδιά του και τα γενέθλια της Chicago είναι απόδειξη.

Αυτό το διαζύγιο από την Kim Kardashian φαίνεται πως κόστισε ακριβά στον Kanye West. Ο 44χρονος ράπερ εμφανίστηκε τελικά στο πάρτι για τα τέταρτα γενέθλια της μικρής του κόρης Chicago μετά από ένα παρασκήνιο στο οποίο ο ίδιος υποστήριζε πως δεν γνώριζε πού θα γίνει το πάρτι.

Έξαλλος ο Kanye

Ο ράπερ εμφανίστηκε τελικά στο πάρτι για τα γενέθλια της Chicago, το οποίο έγινε από κοινού και για τα γενέθλια της Stormi, κόρης της Kylie Jenner, η οποία θα γίνει τεσσάρων ετών τον Φεβρουάριο. Ο West εμφανίστηκε σε βίντεο που τον δείχνει να μιλάει με την Kris Jenner στον υπαίθριο παιδότοπο με Barbie που δημιουργήθηκε για χάρη της μικρής κόρης της Kim.

https://www.youtube.com/watch?v=P0zQ-m9IPIM&feature=emb_imp_woyt

Πριν την εμφάνιση του Kanye είχε προηγηθεί βίντεο στο οποίο ο West υποστήριζε πως κανείς δεν του αποκάλυπτε τη διεύθνυση του πάρτι της κόρης του αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Εύχομαι δημόσια στην κόρη μου χαρούμενα γενέθλια. Δεν μου επετράπη να μάθω που γίνεται το πάρτι. Δεν είναι νόμιμο, παίζουν παιχνίδια και εγώ δεν παίζω, επικοινώνησα με την Kim, τις νταντάδες, πήρα τον Tristan, ρώτησε την Khloe. Κανείς δεν μου δίνει τη διεύθυνση του πάρτι και φοβάμαι πως η μικρή θα νομίζει πως δεν ήμουν εκεί για εκείνη», είπε ο Kanye σε βίντεο που αποκάλυψε το TMZ.

kim kanye 5

Τώρα έχουμε και απειλές του Kanye West προς τον Pete Davidson μέσω της μουσικής

Ο Kanye θέλει να είναι ο καλύτερος πατέρας για τα παιδιά του

Ο ράπερ συνέχισε μιλώντας για τα τρία ακόμα παιδιά που έχει με την Kim, την 8χρονη North, τον 6χρονο Saint και τον 2χρονο Psalm.

«Είμαι ο καλύτερος πατέρας και δεν μου ταιριάζει αυτό που συμβαίνει, Chicago χρόνια πολλά και σε αγαπώ. Όλο μου το πρόγραμμα έχει να κάνει με τα παιδιά μου, να μπορώ να τα παίρνω από το σχολείο, να είμαι εκεί για εκείνα, να είμαι κομμάτι της ζωής του, αυτό είναι το νόημα του να έχεις χρήματα», τόνιζε ο West.

Ο χωρισμός της 41χρονης Kim και του 44χρονου Kanye υποτίθεται πως έγινε σε φιλικό κλίμα τον Φεβρουάριο του 2021 αλλά τους τελευταίους μήνες, μετά και τη δημοσιοποίηση του δεσμού της Kardashian με τον Pete Davidson, ο Kanye δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. Ο ράπερ έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο θέλει να κερδίσει ξανά την καρδιά της Kim, παρά το γεγονός πως και ο ίδιος έχει δεσμό με το μοντέλο Julia Fox.

Πηγή: queen.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069