Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων σε Κηφισό και Λεωφόρο Ποσειδώνος

Δύσκολο είναι ένα ακόμη πρωινό σήμερα Τρίτη (9.11.2021) για τους οδηγούς στην Αθήνα καθώς υπάρχουν πολλά σημεία μέσα και έξω από την πόλη, στα οποία καταγράφεται αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις στους δρόμους.

Στις 09:10 υπάρχει μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισού, από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών μέχρι τον Κόκκινο Μύλο στην άνοδο και από τη Μεταμόρφωση μέχρι τα ΚΤΕΛ Κηφισού στην κάθοδο, ενώ αυξημένη είναι και η κίνηση στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα στην έξοδο της Μεταμόρφωσης, στο ρεύμα προς Λαμία.

Αυξημένη είναι και η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας, όπως και στις Λεωφόρους Μεσογείων και Κηφισίας, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο ενώ στα νότια της πόλης, μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Λεωφόρο Ποσειδώνος από το Παλαιό Φάληρο μέχρι το Ελληνικό και στα δύο ρεύματα.

Η κίνηση στις 09:10

Ακόμη, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αττικής Οδού στο Twitter, υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, 5′-10′, από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας αλλά και καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10΄-15΄ από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069