Κλαίει και οδύρεται η 38χρονη μητέρα που συνελήφθη για μαστροπεία

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται η μητέρα της 12χρονης η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της μαστροπείας το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι δικηγόροι της της οικογένειας Απόστολος Λύτρας και Ασπασία Ταραχοπούλου, η 38χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίει και λέει ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ αρνείται όλες τις κατηγορίες. 

Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις του, ο κ. Λύτρας παραδέχτηκε ότι βρέθηκαν εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας. Σύμφωνα με τον ίδιο τα δύο μικροποσά 20-25 ευρώ τα είχε στείλει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος προς τη 12χρονη. Όπως υποστήριξε, η μικρή είχε πάρει την κάρτα της μητέρας της και τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού.

Παράλληλα ο κ. Λύτρας συμπλήρωσε ότι η 38χρονη συνελήφθη ως ύποπτη και κατηγορείται για μαστροπεία, μετά από μηνύματα που βρέθηκαν ότι είχε ανταλλάξει με τον Μίχο. Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι πίσω από την υπόθεση υπάρχει κύκλωμα και πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των ανθρώπων που ασέλγησαν στη μικρή.

Από πλευράς της η Ταραχοπούλου σχολίασε ότι ο 53χρονος είχε σχέδιο να ενοχοποιήσει τη μητέρα και γι αυτό κατέθεσε τα χρήματα στον λογαριασμό της. 

Υπενθυμίζεται ότι το ένταλμα σε βάρος της μητέρας αφορά κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αλλά και για διακεκριμένη μαστροπεία, καθώς και άλλες κατηγορίες.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069