Κλειστοί οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα Σχολεία του Δήμου Παλλήνης Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

0

Κλειστοί οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα Σχολεία του Δήμου Παλλήνης Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Με Απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου, ο οποίος συμμετείχε σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τον Περιφερειάρχη Αττικής, τους Δημάρχους της Αττικής και εκπροσώπους της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ενόψει του ψυχρού κύματος κακοκαιρίας το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας, δεν θα λειτουργήσουν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνης, την Δευτέρα και Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022, προκειμένου να μη τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των παιδιών.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι με Απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, το ίδιο διάστημα, δεν θα πραγματοποιηθεί η δια ζώσης εκπαίδευση, στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όλης της Περιφέρειας Αττικής. Στην απόφαση του κλεισίματος συνέτεινε και η ανάγκη εφαρμογής των πρωτοκόλλων λόγω πανδημίας, καθώς στα σχολεία θα πρέπει να είναι ανοιχτά τα παράθυρα.

Επισημαίνεται, ότι ζητήματα τηλεκπαίδευσης ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας. Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις του.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *