Κλοπ: «Ημασταν καλύτεροι σε όλο το ματς»

Μετά από καλή απόδοση, δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και στην Βιγιαρεάλ και, πλέον, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι έτοιμη για τον τελικό της 28ης Μαΐου στο Παρίσι. Ο Γερμανός τεχνικός είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος:

   «Ηταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ το πρώτο μέρος, δεν σκοράραμε, αλλά αυτό ήταν το μόνο πραγματικό πρόβλημα. Καταφέραμε να τους κρατήσουμε σε αδράνεια και αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί μπορεί να είναι απειλητικοί στην επίθεση. Είχαμε πολλές καλές στιγμές, χωρίς γκολ, είναι αλήθεια», δήλωσε αρχικά ο Κλοπ και συμπλήρωσε:

    «Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες με εξαιρετικό τρόπο. Τα δύο γκολ είναι θεαματικά. Θέλαμε να σκοράρουμε και τρίτο, αλλά από εκείνη τη στιγμή ήταν λογικό ότι κρατήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το κάναμε. Οι παίκτες ήταν πραγματικά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και έτσι κερδίσαμε. Ήμασταν καλύτεροι από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069