Κοινότητα Βαρνάβα δήμου Μαραθώνος: Κάλεσμα Διαμαρτυρίας

Ανακοίνωση-Κάλεσμα

Ειναι η πολλοστή φορά που η Περιφέρεια Αττικης, η Διοίκηση Πατούλη, με τις ευλογίες πρώην και νυν Κυβερνήσεων, όπως και των ”πράσινων” κατευθύνσεων της Ε.Ε., επιχειρούν να δημοπρατήσουν την Τρίτη 9 Νοεμβρη, στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ, (Κατεχάκη & Αντερσεν 6), τα εργοστάσια ΚΑΥΣΗΣ τελικά σκουπιδιών στην περιοχή του Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα.

Η απάντηση της Κοινότητας Βαρνάβα στην αγωνία του Περιφερειάρχη Γ. Πατουλη, να κλείσει άρον-άρον τον φάκελο, με την πρώτη δοκιμαστική ρίψη, όπως είπε, σκουπιδιών στην περιοχή μας, για να μην επιστραφούν 11 εκατομμύρια στην Ε.Ε., αποκαλύπτει ότι μπροστά στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και το κέρδος, δεν χωράει ούτε η υγεία του Λαού ούτε φυσικά η Προστασία του Περιβάλλοντος.


ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

Ιδιοκτήτες, είμαστε όλοι εμείς, που είμαστε αποφασισμένοι να εμποδίσουμε τα σχέδιά τους.

Γι’ αυτό, καλουμε σύσσωμο τον λαό Μαραθώνα-Ωρωπού-Ραφήνας, μαζικούς φορείς της περιοχής, στη ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, την Τρίτη 9 Νοέμβρη, 10 π.μ., στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ, Κατεχάκη & Αντερσεν.

Προειδοποιούμε οτι ο διαγωνισμός τους ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Σπύρος Ηλίας, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069