Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ροταριανού Όμιλου Μαραθώνα – Νέας Μάκρης

Ο Ροταριανός Όμιλος Μαραθώνας – Νέα Μάκρη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 20.30 στο Siama Mati Restaurant στην Νέα Μάκρη. Τα έσοδα της εκδήλωσης συνέβαλαν στην ολοκλήρωση ενός σπουδαίου έργου για την περιοχή μας. Ένα έργο το οποίο αφορά τον Αθλητικό Όμιλο ΑΜΕΑ Μαραθώνα – Marathon Parathletics ο οποίος έχει έδρα το Δημοτικό Στάδιο Ερυθρού Νέας Μάκρης.

Είναι ένας νέος Όμιλος ο οποίος αριθμεί 30 μέλη και 10 αθλητές με διάφορες αναπηρίες. O Σπύρος πάσχει από νοητική στέρηση και παίζει μπάσκετ νοητικής στέρησης, η Μαρία είναι Μαραθωνοδρόμος και Σπαρταθλήτρια και πάσχει από αρθρογρύπωση, μια κατάσταση όπου το εύρος κίνησης των χεριών της είναι περιορισμένο. Ο Λουκάς με εγκεφαλική παράλυση ο οποίος είναι Πρωταθλητής στα 100m, 200m, 400m και 800m. Έχει το Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων στα 200m, είναι 3ος στην Ευρώπη στα 400m, 9ος στην παγκόσμια κατάταξη στα 200m, 10ος στην παγκόσμια κατάταξη στα 100m. Ο Αντώνης Γιαζιτζόγλου από το Κάτω Σούλι Μαραθώνα είχε το σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Διονύσου με αποτέλεσμα να χάσει το δεξί του πόδι.

Η ύπαρξη του Αθλητικού συλλόγου εξαρτάται από εθελοντικές ή φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Απαιτείται όμως περαιτέρω υποστήριξη:

  • Μια στέγη εντός του σταδίου (ISO-BOX) ώστε να μπορούν οι αθλητές να προστατεύονται από το κρύο και την ζέστη και να πραγματοποιούν το ασκησιολόγιο τους,
  • Υλικοτεχνική Υποστήριξη (όργανα γυμναστικής),
  • Αθλητικές Εμφανίσεις (φόρμες- μπλουζάκια- σορτς – κολάν),
  • Air-Contition.

Ο Ροταριανός Όμιλος Μαραθώνας – Νέα Μάκρη ανέλαβε και εκπλήρωσε αυτές τις αναγκαιότητες. Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κυριάκος Σπανόπουλος στην ομιλία του μίλησε για τα ιδεώδη του Ρόταρυ που έχει στόχο να κτίσει έναν καλύτερο κόσμο. Επίσης ευχαρίστησε τους Ροταριανούς Ομίλους της Ελλάδας και της Τουρκίας , καθώς και φίλους που με την αρωγή τους ολοκληρώθηκε το σπουδαίο αυτό έργο. Οι Ροταριανοί υπηρετούμε ,υπεράνω εαυτού, τον συνάνθρωπο διαμέσου των Ομίλων μας. Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η ανάγνωση ευχαριστηρίου από τον Λουκά!

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069