Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Άλλη μια φιέστα της Ν.Δ. για την ανάπτυξη της περιοχής

Άλλη μια φιέστα της Ν.Δ. για την ανάπτυξη της περιοχής πραγματοποιείτε στο Δήμο Μαραθώνα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:00 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Μετά τον Δήμο Ωρωπού, ο Δήμος Μαραθώνα για λογαριασμό της Ν.Δ. έρχεται να μοιράσει καθρεφτάκια και χαντρούλες σε κάποιους που τους θεωρεί ιθαγενείς, μέσα από την παρουσίαση «Του Παραλιακού Οδικού Άξονα Ωρωπού – Μαραθώνα», της λεγόμενης Βόρειας Ριβιέρας….. τρομάρα τους!!!! …….

Η προεκλογική αυτή παρουσίαση από συγκεκριμένο βουλευτή της Ν.Δ. και όχι από τον Δήμο Μαραθώνα, έχει προξενήσει αντιδράσεις και σε στελέχη της, με το καπέλωμα και την προβολή ενός μόνο υποψηφίου, με την σφραγίδα των Δήμων της περιοχής.

Το έργο αυτό παρουσιάζεται ότι θα φέρει τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή (αλήθεια πότε και για ποιους;;;)

Τί ανάπτυξη θα είναι αυτή, όταν ο δρόμος και τα λιμάνια της Αγίας Μαρίνας και Ωρωπού θα χρησιμοποιούνται για την μεταφορά σκουπιδιών από διάφορα νησιά, και όχι μόνο, στο ΧΥΤΑ του Γραμματικού;;

Μόνο αυτοί ξέρουν και τα συμφέροντα των εργολάβων που υπηρετούν.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα δεν είναι αντίθετη σε έργα υποδομής που εξυπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες και έπρεπε από χρόνια πριν να είχαν προχωρήσει
στην περιοχή μας.

Έργα όπως η αποχέτευση της περιοχής, αν δεν εξασφαλιστούν τα κονδύλια και οι μελέτες για το σύνολο του Δήμου, δυστυχώς θα χρησιμοποιούνται σαν ντεκόρ σε κάθε προεκλογική περίοδο, όπως και το συγκεκριμένο έργο που παρουσιάζεται «δια ζώσης»…. «γιατί δεν κολλάει»..

Την ίδια στιγμή, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη, … «γιατί κολλάει», γιατί μέσα στα θέματα υπάρχει και το θέμα του «Περιφερειακού Σχεδιασμού Απορριμμάτων»!!

Για το ίδιο θέμα, στη δια ζώσης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, στα πλαίσια της διαβούλευσης, η παράταξη του κ. Πατούλη δεν πήρε μέρος, μιας και δεν τολμά να το συζητήσει όπως και ο δήμος μας με παρουσία του κόσμου!!

ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ να έχουν…

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα στηρίζει τη διαμαρτυρία των κατοίκων και των φορέων της περιοχής τη Δευτέρα 12/9/2022 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.

Ο χώρος του ΧΥΤΑ, να δοθεί για αθλητικές εγκαταστάσεις και τουριστική ανάπτυξη!!

Καμία επανάπαυση των κατοίκων του Μαραθώνα και της γύρω περιοχής γι’ αυτά που μας ετοιμάζουν.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069