Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT των τελικών – Οι παίκτες με τα περισσότερα γκολ

Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT των τελικώΛιονέλ Μέσι: Ο Αργεντινός «σταρ» έγραψε άλλη μια «χρυσή» σελίδα, ανεβαίνοντας στην κορυφή μιας σπουδαίας λίστας, όπου πήρε την πρωτιά από τον θρυλικό Πελέ.

Το γκολ είναι το σημαντικότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Είναι αυτό που κερδίζει τα ματς. Γι’ αυτό ενδεχομένως οι περισσότεροι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές είναι επιθετικοί.

Στο υψηλότερο επίπεδο, το να στέλνεις την μπάλα στα δίχτυα είναι από μόνο σπουδαίο, ωστόσο όταν τα κάνεις σε ματς που κρίνονται τίτλοι, είναι κάτι μοναδικό.

Αυτό έπραξε ο Λιονέλ Μέσι στον τελικό του Trophée des Champions κι οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο τίτλο για τη σεζόν 2022/23!

Η ΠΣΖ επικράτησε 4-0 της Ναντ στο Τελ Αβίβ, με το τέρμα που σημείωσε ο Αργεντινός «σταρ» να είναι ιστορικό, καθώς έφτασε τα 32 σε 32 τελικούς κι ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Μάλιστα, ο «Λίο» άφησε πίσω του τον σπουδαίο Πελέ, ο οποίος είχε πετύχει 31 τέρματα στους τελικούς που έδωσε στη μεγάλη καριέρα του. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ένας συμπαίκτης του Μέσι, ο Νεϊμάρ, ο οποίος με τα δύο γκολ που σημείωσε έφτασε τα 21.

Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος «έπεσε» στην τέταρτη θέση, ενώ το Top-5 «κλείνει» μια άλλη θρυλική μορφή, ο Ρομάριο.

ΟΝΟΜΑΓΚΟΛΤΕΛΙΚΟΙ
Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή)3232
Πελέ (Βραζιλία)3123
Νεϊμάρ (Βραζιλία)2118
Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία)2031
Ρομάριο (Βραζιλία)19
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Σουηδία)1220
Λουίς Σουάρεζ (Ουρουγουάη)912

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069