Μ. Σάκκαρη και Σ. Τσιτσιπάς «συναντιούνται» στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης (φώτο)

Σταθερός παρέμεινε ο Σ. Τσιτσιπάς ενώ η Μ. Σάκκαρη έχασε μία θέση

Μ.Σάκκαρη και Σ.Τσιτσιπάς «συναντιούνται» στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης (φώτο)

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένουν στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης του τένις αυτήν την εβδομάδα.

Η Ελληνίδα τενίστρια απώλεσε μία θέση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Σάκκαρη, που φέτος έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο τελικούς, μπαίνει στη χωματινή σεζόν. Σημειώνεται ότι πέρσι είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός στη συγκεκριμένη επιφάνεια όπου ηττήθηκε από την μετέπειτα νικήτρια Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Στην κορυφή της κατάταξης είναι η Ίγκα Σβιόντεκ. Η 20χρονη Πολωνή έχει ήδη κατακτήσει τα Masters των ΗΠΑ σε ένα ιδανικό για εκείνη ξεκίνημα της σεζόν.

maria-sakkari-stefanos-tsitsipas-stin-pempti-thesi-tis-pagkosmias-katataxis0

Σταθερός στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ATP είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Τσιτσιπάς μπαίνει στη χωμάτινη σεζόν όπου υπερασπίζεται πολλούς βαθμούς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ξεκινάει την πορεία του στην Ευρώπη από το Masters του Μόντε Κάρλο που πέρσι είχε κατακτήσει τον τίτλο.

Θυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς πέρσι είχε φτάσει μέχρι και τον τελικό του Ρολάν Γκαρός όπου ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος, που επιστρέφει στις μεγάλες διοργανώσεις τένις μετά από σχεδόν δύο μήνες στο Μόντε Κάρλο, παραμένει στο Νο.1 της Παγκόσμιας κατάταξης. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα. Ο Ρώσος μάλιστα θα απουσιάσει για 1-2 μήνες αφού θα κάνει χειρουργείο.

maria-sakkari-stefanos-tsitsipas-stin-pempti-thesi-tis-pagkosmias-katataxis1

Πηγή: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069