Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να απαντήσει στις σύγχρονες προκλήσεις»

Μανώλης Χριστοδουλάκης
Υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής,
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Εκατοντάδες πολίτες στις συγκεντρώσεις του Μανώλη Χριστοδουλάκη σε Κορωπί, Αρτέμιδα, Μαρκόπουλο και Καπανδρίτι: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να απαντήσει στις σύγχρονες προκλήσεις»

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Ανατολική Αττική, Μανώλης Χριστοδουλάκης, συνεχίζει τις εκδηλώσεις ανοιχτού διαλόγου. Τις τελευταίες μέρες πραγματοποίησε συγκεντρώσεις σε Κορωπί, Αρτέμιδα, Μαρκόπουλο και Καπανδρίτι, ενώ την Κυριακή 7 Μαΐου πραγματοποιεί την κεντρική του ομιλία στο Μουσείο Βορρέ στην Παιανία.

Εκτενείς ήταν οι αναφορές του στα προβλήματα της Περιφέρειας αλλά και στις προοπτικές της: «Η Ανατολική Αττική λοιπόν πρέπει να ξαναρθεί στο προσκήνιο. Να σχεδιάσουμε και να παλέψουμε για κρίσιμα θέματα, όπως είναι το οικιστικό και το χωροταξικό. Θέματα συγκοινωνιών και μεταφορών, θέματα που αφορούν τα οδικά μας δίκτυα, και φυσικά, την πολιτική προστασία».

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα των εκλογών είπε πως «το ΠΑΣΟΚ οδηγείται από αρχές, αξίες και θέσεις. Αυτές υπηρετούμε σήμερα, αυτές θα υπηρετήσουμε και αύριο, με συνέπεια, σοβαρότητα και χωρίς συμβιβασμούς. Η αγωνία όσων ονειρεύονται υπουργικά κοστούμια ως αυτοσκοπό δεν είναι και αγωνία των πολιτών. Την επομένη των εκλογών θα τιμήσουμε την εντολή που θα μας δώσει ο λαός».

Αναφερόμενος στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ είπε: «Είμαστε η δύναμη αλλαγής που οδήγησε την Ελλάδα στον δρόμο της προόδου, της κοινωνικής συνοχής, της δημοκρατίας, των θεσμών, της ισότητας, της ανάπτυξης με οφέλη για όλους. Και είμαστε η δύναμη ελπίδας που έχει και πάλι ανάγκη ο τόπος. Οι σύγχρονες μεγάλες προκλήσεις, η κλιματική αλλαγή, οι πανδημίες, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η επαναφορά του προστατευτισμού στα κράτη, απαιτούν μεγάλες αλλαγές, νέες πολιτικές για τις χώρες, τις οικονομίες, τις κοινωνίες που θέλουν να σταθούν όρθιες μέσα σε αυτές. Η Ελλάδα μας χρειάζεται στο τιμόνι της και πάλι την παράταξη που και ξέρει και μπορεί να παλέψει για μία ανθεκτική οικονομία, μία δίκαιη κοινωνία, μία ισχυρή πατρίδα».

Γραφείο Τύπου Μανώλη Χριστοδουλάκη

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069