Μαντλίν Μακάν: Υποφέρουν οι γονείς της μετά το βίντεο με την Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι αυτή

Ανατροπή έχει έρθει στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν, του μικρού κοριτσιού από την Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Μια 22χρονη γυναίκα από την Πολωνία ισχυρίστηκε πριν λίγο καιρό ότι έχει αποδείξεις πώς ίσως εκείνη να είναι το αγνοούμενο κορίτσι. Συγκεκριμένα η Julia Wendell, 22 ετών, από την Πολωνία, εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα για να αποκαλύψει πως είχε κακοποιηθεί ως παιδί και πιστεύει ότι ήταν η μικρή, η οποία εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007.

Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν μικρή και λέει ότι ένας Γερμανός παιδόφιλος – ο οποίος ήταν βασικός ύποπτος στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν – ήταν ο θύτης της. Εκτός των άλλων υποστήριξε πως έχει το ίδιο σημάδι στο δεξί της μάτι με την αγνοούμενη μικρούλα, καθώς και ότι μοιάζει με τους γονείς Τζέρι και Kέιτ.

Μαντλίν Μακάν: Υποφέρουν οι γονείς της από τους ισχυρισμούς της Πολωνής

Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun, άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας της μικρής Μαντλίν αναφέρουν ότι οι γονείς υποφέρουν χωρίς λόγο εξαιτίας των ισχυρισμών της κοπέλας αυτής.

Οι Kate και Gerry McCann συνεχίζουν να ελπίζουν και δεν χάνουν το κουράγιο τους και ο μόνος τους στόχος είναι να βρουν την κόρη τους. Ίδιες πηγές ωστόσο αναφέρουν ότι τα όσα υποστηρίζει η 22χρονη Πολωνή μπορεί να βλάψουν την οικογένεια.

Μαντλίν Μακάν: Ιδιωτική ερευνήτρια της υπόθεσης αποκαλύπτει το παρασκήνιο με την Πολωνή

Η ιδιωτική ερευνήτρια που ασχολείται με την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν το 2007 από την Πορτογαλία αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο με την 22χρονη Τζούλια Βέντελ, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι το αγνοούμενο τρίχρονο κορίτσι.

Η ερευνήτρια αρχικά έκανε γνωστό με ποιο τρόπο και πότε ανακάλυψαν την 22χρονη που είχε τους ισχυρισμούς ότι ίσως είναι εκείνη η Μαντλίν: «Το 2019 συνδέθηκα επίσημα με την υπόθεση της Μαντλίν Μακάν, όταν βρήκα στοιχεία σχετικά με έναν άνδρα ή τον ύποπτο της υπόθεσης στη Γερμανία. Είμαι επίσης ιδιωτική ερευνήτρια και μεταφυσική ντετέκτιβ. Βασικά, η πρόβλεψή μου ήταν ότι η Μαντλίν είναι ζωντανή. Όταν η Τζούλια Βέντελ ξεκίνησε να δημοσιεύει πράγματα σχετικά με την υπόθεση στο Instagram και παντού άρχισε η ομάδα των ιδιωτικών ερευνητών μου να αναρωτιέται εάν είναι η αληθινή Μαντλίν ή όχι».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι οι σχέσεις της Τζούλια με τους γονείς της δεν είναι καλές μετά από τις δηλώσεις της: «Η οικογένειά της δεν είναι χαρούμενη που η Τζούλια θέλει να μάθει την πραγματική της ταυτότητα. Κατά τη διάρκεια των ερευνών μας καταλάβαμε ότι έχει βιαστεί όχι μόνο μία φορά, αλλά πολλές φορές. Δεν μπορούσε να βρει παιδικές φωτογραφίες της από την ηλικία των 6 μηνών έως 7 χρονών. Η μητέρα της Τζούλια δεν θέλει καθόλου να συμμετέχει σε καμία συνέντευξη ή να αποκαλύψει οτιδήποτε για να γίνει τεστ DNA.».

«Η Τζούλια είναι η Τζούλια. Είναι μία νέα κοπέλα που δεν έχει καλό παρελθόν και την ίδια ώρα έχει βιαστεί πολλές φορές, αλλά χρειάζεται βοήθεια. Όταν μου είπε ότι μία φωτογραφία που είδε από τον βιαστή ή τον ύποπτο βιαστή που πήρε την Μαντλίν πίσω στο 2017 ήταν η ίδια φωτογραφία που είχε η γιαγιά της στο σπίτι. Οπότε όταν ρώτησε γιατί είχε τη φωτογραφία αυτή στο σπίτι και ποιος είναι αυτός, αρνήθηκαν να απαντήσουν», πρόσθεσε η ιδιωτική ερευνήτρια στη συνέχεια.

Όπως είπε η ιδιωτική ερευνήτρια, οι γονείς της μικρής Μαντλίν, Κέιτ και Γκάρι, θα ήθελαν να μάθουν ποια είναι η Τζούλια κι αν όντως είναι η Μαντλίν και έτσι η έρευνα θα συνεχιστεί: «Η ψυχική υγεία της Τζούλια δεν είναι καλή αυτή τη στιγμή. Έχει λάβει πολύ αρνητικό feedback, πολλά αρνητικά λόγια και σχόλια. Επίσης, είναι νέα και ανώριμη και δεν θα εμπλακεί σε τίποτα και ειδικά με τα media που θα διαστρεβλώσουν τα λόγια της και θα τα αντικαταστήσουν με άλλα. Ακόμα θεωρούμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε την έρευνα».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069