MasterChef: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς – Εκτός το μεγάλο φαβορί

MasterChef: Όπως αποδείχθηκε το τεστ δημιουργικότητας έφερε ανατροπές.

Έτσι, μετά την αποχώρηση του Χριστόφορου Κατσιάνα οι παίκτες συνειδητοποίησαν ότι οι ανατροπές θα συνεχιστούν μέχρι τέλους. Με την Καλλιόπη Μπεζαντέ να έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στην τελική τετράδα, οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας πάλεψαν για να προχωρήσουν ακόμα ένα βήμα στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Το «μοιραίο» τεστ δημιουργικότητας είχε αναφορά στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, οι κριτές-chef Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν στην πρώτη μαγειρική τους προσπάθεια στον διαγωνισμό. Θα έπρεπε λοιπόν να δημιουργήσουν ξανά το πιάτο που παρουσίασαν στις auditions, αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη μορφή.

Όπως και στη προηγούμενη δοκιμασία, οι κριτές δεν αναζήτησαν το καλύτερο πιάτο, αλλά την πιο αδύναμη προσπάθεια, που οδήγησε έναν παίκτη εκτός MasterChef 2022.

Ο παίκτης, λοιπόν, που είχε τη χειρότερη προσπάθεια -ή την λιγότερο καλή από τις υπόλοιπες- και δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι μαγειρικής, ήταν o Γιάννος Σδούγκας, ένα από τα μεγάλα φαβορί. Η αποχώρησή του έγινε σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης, με τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Oι τέσσερις παίκτες που συνεχίζουν στην επόμενη φάση είναι η Ελπίδα και η Καλλιόπη και ο Πάνος με το Νικήτα.

Πηγή: flash.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069