«Mικροπιστώσεις από Skroutz στους καταναλωτές»: Το ανακοίνωσε ο CEO Γιώργος Χατζηγεωργίου

Mια σειρά προνομίων για εμπόρους και καταναλωτές ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας Γιώργος Χατζηγεωργίου.

Περίοδος δομικών αλλαγών, με περισσότερα προνόμια για εμπόρους και καταναλωτές θα είναι για την εταιρεία το 2022, οπότε και θα αρχίσουν να εισάγονται σημαντικές καινοτομίες όπως οι παραδόσεις αποστολών την επόμενη ημέρα, ή ακόμα και την επόμενη ώρα, ενώ θα δίνεται, πλέον, και η δυνατότητα χορήγησης στους πελάτες μικροδανείων για ηλεκτρονικές αγορές.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της πλατφόρμας Γιώργο Χατζηγεωργίου, υπάρχει, ήδη, η εισαγωγή δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας, δυνατότητα η οποία θα επεκταθεί, καθώς πλέον οι καταναλωτές θα μπορούν να λαμβάνουν δάνεια για μικρές αγορές, μέσω μάλιστα φορητων συσκευών. Μάλιστα, πολύ σύντομα, αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει και μέσω των δημοφιλών επιλογών πληρωμής όπως Paypal, Google ή Apple Pay.

Αυτή η κίνηση εντάσσεται επί της ουσίας στην προσπάθεια καθιέρωσης και στη χώρα μας της υπηρεσίας Buy Now Pay Later, που ήδη σημειώνει ιδιαίτερη δημοφιλία και επιτυχία στην Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή, μέσα στα άμεσα σχέδια της Skroutz είναι η δυνατότητα να δίνει στους εμπόρους πρόσβαση σε κεφάλαια για τη χρηματοδότηση του ανεφοδιασμού τους ή άλλες καθημερινές τους ανάγκες, μια κίνηση, η οποία θα λειτουργεί και ως bonus για την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής τους.ADVERTISING

Στο στόχαστρο, όμως, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για το 2022 δεν είναι μόνο οι έμποροι, αλλά και οι καταναλωτές, καθώς αναμένεται να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα επιβράβευσης Skroutz Plus και το Skroutz Last Mile. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο μάλιστα υπάρχει στόχος για δημιουργία στόλου από την αρχή, προκειμένου να επιτευχθεί το όραμα για χιλιάδες παραδόσεις μέσα στην ημέρα.

Αυτό, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, θα μπορεί να γίνει σε 250 σημεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ ειδικά για τους καταναλωτές στην πρωτεύουσα, το 2022 θα είναι το έτος κατά το οποίο θα μπορούν να έχουν το προϊόν που παρήγγειλαν, στην πόρτα τους σε λιγότερη από μία ώρα.

Παράλληλα, η Skroutz για την επόμενη χρονιά αναμένεται να είναι ακόμα πιο γενναιόδωρη όσον αφορά το Skroutz Plus, το πρόγραμμα αφοσίωσης που προσέλκυσε, κατά τον κ. Χατζηγεωργίου, πάνω από 50.000 ενεργά μέλη σε λιγότερο από έξι μήνες.

Το εν λόγω πρόγραμμα αναμένεται να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, με πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και άλλα προνόμια, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πηγή: businessnews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069