Μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών καταθέτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Τάκη Τσουκαλά!

Το παραλήρημα και ο… οχετός δια στόματος του Τάκη Τσουκαλά δεν θα περάσουν στα ψιλά, οδηγώντας τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο δρόμο της δικαιοσύνης! Μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών καταθέτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Από τη στιγμή που οι αρμόδιοι φορείς, στην προκειμένη το ΕΣΡ, επιτρέπουν τέτοιου είδους παραλήρημα σε δημόσια θέα, μέσα από μια εκπομπή που μεταδίδεται από το διαδίκτυο, ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει δράση και οδηγείται στη δικαιοσύνη…

Συγκεκριμένα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ αναμένεται να καταθέσουν αύριο (29/4) μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατά του Τάκη Τσουκαλά.

Η αναφορά περιγράφει τους συκοφαντικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς (μαζί με το οπτικοακουστικό υλικό), επισημαίνοντας πως βάσει του άρθρου 41ΣΤ παρ. 6 του Ν. 2725/1999, δύνανται να παροτρύνουν, υποκινήσουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αδικημάτων βίας στον αθλητισμό, και προς τούτο συνιστούν ποινικό αδίκημα.

Κοινοποιείται επίσης και στο ΕΣΡ, από το οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να διενεργήσει έλεγχο και επιβολή σχετικών ποινών σε βάρος του καταγγελλόμενου και της πλατφόρμας…

Πηγή: live-sports365.com

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069