Μήπως αυτή είναι η αλήθεια Δήμαρχε μας;;;;

Δήμαρχε…..

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο τραμπουκισμός και η χειροδικία ξεκίνησε από τον Αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας Ευάγγελο Κυπαρίσση. Αυτούς που αναφέρετε ως κοινοτικούς συμβούλους ήταν απλοί πολίτες ανάμεσα τους κ εγώ με την οικογένειά μου!Μήλον της έριδος τα 9 άφαντα μηχανήματα αποχιονισμού που δήθεν έστειλε ο αντιδήμαρχος στον Βαρνάβα!

Έκπληκτοι είδαμε τον κύριο Κυπαρίσση να χειροδικει ενάντια στον πρόεδρο Σπύρο Ηλία Αμέσως ο σύζυγός μου μπήκε στην μέση να τους χωρίσει και δέχτηκε απ τον Αντιδήμαρχο λεκτική επίθεση κ ενώ τον απομάκρυνε απ τον πρόεδρο, τον προκαλούσε για χειροδικία σκίζοντας του το μπουφάν!!!

Την ίδια λεκτική επίθεση και πρόθεση για χειροδικία δέχθηκα κ εγώ όταν πήγα να καταλαγιάσω τα πνεύματα !Δυστυχώς σε όλα αυτά ήταν θεατές και ανήλικα παιδιά! Η παρουσία τους όμως δεν εμπόδισε το παραλήρημα του αντιδημάρχου να εξαπολύει απειλές προς τον πρόεδρο και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς προς όλους μας. Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι τέτοιες συμπεριφορές βίας και τραμπουκισμού είναι απαράδεκτες πόσο μάλλον όταν προέρχονται από θεσμικούς παράγοντες όπως είναι ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας! πριν προβείτε λοιπόν στην δημόσια στήριξη του καλό θα ήταν να γνωρίζετε όλη την αλήθεια γιατί το νόμισμα έχει δύο όψεις!!!!!!

Κόλλια Ζωή

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069