Νέα Ιωνία: Τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια θα δώσουν απαντήσεις – Πώς ξέσπασε «βροχή» πυροβολισμών

Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δύο ατόμων από την παρέα των επτά Αλβανών που αναζητούνται από την Αστυνομία, βλέπουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας ενός 37χρονου, επίσης Αλβανού, σε καφέ στη Νέα Ιωνία.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν από την αυτοψία στον χώρο του εγκλήματος, αλλά και από τον μεγάλο αριθμό των πυροβολισμών, αφού τελικά συνέλλεξαν εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών. Οι κάλυκες αυτοί, όπως και βλήματα που εντοπίστηκαν στους τοίχους του καταστήματος, έχουν αποσταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου αυτή την ώρα γίνονται βαλλιστικοί έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί πόσα όπλα χρησιμοποιήθηκαν.

Πάντως από την πλευρά τους τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής, από την εξερεύνηση του χώρου, εκτιμούν πως οι επτά καταζητούμενοι πήγαν στο κατάστημα ως δύο ομάδες για να συζητήσουν και κάποια στιγμή υπήρξε σοβαρή διαφωνία που έφτασε μέχρι την ανταλλαγή πυροβολισμών. Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί και από την βαλλιστική ανάλυση.

Την ίδια ώρα από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών περνούν και τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα που βρέθηκαν έξω από το καφέ όπου σημειώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του 37χρονου, προκειμένου αφενός να συλλεγούν δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό, αλλά και άλλα στοιχεία που πιθανόν υπάρχουν μέσα στα αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα αναζητούνται και οι ιδιοκτήτες τους.

Νέα Ιωνία: Πώς έπεσαν οι πυροβολισμοί

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο με πυροβολισμούς και έναν νεκρό, ο οποίος ήταν παράπλευρη απώλεια, σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε το Newsbomb.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε καφετέρια με ναργιλέδες με έναν άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα από ομάδα αγνώστων που άνοιξαν πυρ εναντίον του. Ο άνδρας αρχικά διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε από τα τραύματά του.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069