Νέα ομάδα ενημερώσεων Πολιτικής Προστασίας στο viber

Αναστέλλεται η λειτουργία της προηγούμενης

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ανακοινώνει ότι από τις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας 28 Μαρτίου διακόπτεται οριστικά η λειτουργία στο viber της ομάδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» ενώ τίθεται σε λειτουργία μια νέα ομάδα με τίτλο: «ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ».

Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής οφείλεται στο γεγονός ότι κάποια μέλη της ομάδας με περισσή ανευθυνότητα που έχει αντίκτυπο στη σωστή ενημέρωση σε έκτακτες και όχι μόνο περιπτώσεις, για ζωτικά θέματα Πολιτικής Προστασίας και ασφάλειας όλων μας, πραγματοποίησαν κακόβουλες ενέργειες μπλοκάροντας τη διεύρυνση της.

Κατόπιν τούτων αποφασίστηκε η νέα ομάδα στο viber «ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» να έχει αυστηρότερα κριτήρια ένταξης ώστε να αποκλειστούν παρόμοιες ενέργειες.

Ειδικότερα όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη θα πρέπει να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση polprorp@gmail.com με τα εξής στοιχεία:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ και την επισήμανση ότι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα ώστε να λαμβάνουν ενημερώσεις.

Η Δημοτική Αρχή και η Διοίκηση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου θέτει όλα τα σύγχρονα μέσα στην υπηρεσία του πολίτη, ειδικά όταν πρόκειται για την ασφάλεια του. Είναι ευθύνη μας η ενημέρωση για την Πολιτική Προστασία και οι τρόποι για να γίνει πιο σωστά αυτή.

Ωστόσο είμαστε όλοι μας συνυπεύθυνοι στο να αντιληφθούμε ότι η επικοινωνία δεν είναι παιγνίδι, ειδικά όταν πρόκειται για ζητήματα που μπορούν να κοστίσουν ζωές.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069