Ο άνδρας με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο είναι δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο

Ο άντρας με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο

Ένας άνδρας που θεωρείται ότι έχει τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο έχει περιγράψει λεπτομερώς τη ζωή του ως ευτυχισμένος δάσκαλος.

Ο 37χρονος Sylvain H laine, είναι καλυμμένος με body art αξίας 57.000 λιρών και έχει φτάσει στο σημείο να αφαιρέσει τη θηλή και τον αφαλό του για να κάνει χώρο για περισσότερα τατουάζ.

Ο Παριζιάνος δάσκαλος δημοτικού σχολείου, μοντέλο, performer έχει κάνει τατουάζ ακόμη και στα ούλα στους βολβούς των ματιών του. Το ταξίδι του με τα τατουάζ ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια σε ηλικία 27 ετών.

Μετακομίζοντας στο Λονδίνο το 2012 για να διδάξει στο Dulwich College, ο Sylvain περνούσε μια κρίση ταυτότητας.

Ενώ βρισκόταν στο Brixton, παρατήρησε ότι ο τραπεζίτης του στην HSBC είχε τατουάζ στο λαιμό του και στη συνέχεια παρατήρησε ότι ένας άνδρας στα McDonalds είχε κάνει και τα δύο μανίκια του. Αυτοί οι δύο άνδρες στάθηκαν αφορμή για τον Sylvain, να ξεκινήσει το ταξίδι του στον κόσμο των τατουάζ.

Μέσα σε τρεισήμισι χρόνια, ο Sylvain είχε καλύψει ολόκληρο το σώμα του, ολοκληρώνοντας το πρώτο του στρώμα. Τώρα ολοκληρώνει το δεύτερο στρώμα των τατουάζ του, σκοπεύοντας να κάνει ένα τρίτο και ένα τέταρτο. Ο Sylvain αποδέχεται ότι μια μέρα, όταν θα είναι 80 ή 90 ετών, θα είναι εντελώς μαύρος, έχοντας καλύψει τον εαυτό του με σκούρους τόνους.

Εκτός από τα τατουάζ του, ο Sylvain έχει αφαιρέσει τις θηλές και τον αφαλό του για να γίνει πιο εύκολος ο καμβάς για τους καλλιτέχνες τατουάζ.

Ο Sylvain θεωρεί ότι το σώμα του είναι ένα ενιαίο τατουάζ, σχηματίζοντας ένα μεγάλο κοστούμι σώματος πάνω στο δέρμα του που εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου.

Συνολικά, ο Sylvain εκτιμά ότι έχει ξοδέψει 56 χιλιάδες λίρες για όλα τα τατουάζ που έχει κάνει.

Όπως λέει τα τατουάζ δεν επηρέασαν την καριέρα του. Ο Sylvain διδάσκει παιδιά εδώ και 14 χρόνια. Σήμερα έχει παιδιά ηλικίας μεταξύ επτά και 11 ετών. Παρά τη διαφορετική του εμφάνιση, τα παιδιά δεν ενοχλούνται αλλά νοιάζονται περισσότερο που έχουν απέναντί τους έναν νεαρό άνδρα δάσκαλο.

Διαπιστώνει ακόμα ότι τα παιδιά χρειάζονται δύο λεπτά για να τον αποδεχτούν, οι γονείς δύο ημέρες και οι παππούδες – γιαγιάδες δύο εβδομάδες.

Ο πατέρας του και η αδελφή του δέχτηκαν πολύ καλά την απόφασή του. Η μητέρα του ήταν διστακτική στην αρχή, ωστόσο το αποδέχτηκε.

Η πιο παράξενη κατάσταση που βιώνει είναι ότι μέσω των διαδικτυακών γνωριμιών, οι γυναίκες υποθέτουν ότι λόγω των τατουάζ του είναι επικίνδυνος και εγκληματίας, νομίζοντας ότι είναι τρελός, οπότε προσπαθούν να τον αποπλανήσουν. Λαμβάνει πολλά σεξουαλικά σχόλια στις φωτογραφίες του, όπως «Θα ήθελα τόσο πολύ να το αγγίξω, είναι πανέμορφο», «Είσαι σούπερ καυτός» και «Σε χρειάζομαι».

Ο Sylvain συμβουλεύει ότι αν θέλετε να κάνετε τατουάζ, περιμένετε λίγο και να ξέρετε ότι είναι η σωστή επιλογή για εσάς, χωρίς να επηρεάζει τη δουλειά ή την επαγγελματική σας ζωή. Ο ίδιος δεν έχει μετανιώσει ποτέ για ένα τατουάζ.

«Έχω ένα τατουάζ, τις πιτζάμες μου. Έχω καλυφθεί πλήρως. Βλέπω τις τέχνες μου ως ένα μόνο κομμάτι, μια ολόσωμη στολή που έχει εξελιχθεί με τον χρόνο. Τώρα βρίσκομαι στο δεύτερο στρώμα μου. Όσο πιο πολλά τατουάζ κάνεις, τόσο πιο δύσκολο είναι. Θα καταλήξω εντελώς μαύρος ίσως όταν θα είμαι 80 ή 90 ετών, καθώς είναι πιο εύκολο να κάνεις τατουάζ σε πιο σκούρους τόνους. Τα τατουάζ είναι άπειρα, το να καλύπτεσαι στρώμα με στρώμα μου δίνει ελπίδα».

Πηγή: protothema.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069