Ο Δήμος Μαραθώνος επιλέχθηκε από την Υφυπουργό Τουρισμού και την ΔΕΕΠ Ανατ. Αττικής για την εκδήλωση τουρισμού στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

Ο Δήμος Μαραθώνος με το ισχυρό brand name που φέρει η ονομασία του επιλέχθηκε από την Υφυπουργό Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη και την Δ.Ε.Ε.Π. (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Ανατ. Αττικής για την εκδήλωση με τίτλο «Ανατολική Αττική: Ένας βιώσιμος τουριστικός προορισμός» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου την Πέμπτη 26 Μαΐου.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας ανέφερε όλα τα στοιχεία που αναδεικνύουν τον Δήμο μας σε βιώσιμο τουριστικό προορισμό με σπουδαίες προοπτικές, όπως επίσης αναφέρθηκε και στις συνεχείς προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την περαιτέρω τουριστική του ανάπτυξη με την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων τουχωρίς να παραλείψει να αναφέρει για ακόμη μια φορά την αντίθεσή του για τον ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ στο Γραμματικό

Έταιροι ομιλητές ήταν η Υφυπουργός Τουρισμού  Σοφία Ζαχαράκη, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Βανίτα Σωφρόνη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής Γιάννης Δαβερώνης, οι οποίοι τόνισαν την σημασία της συνεργασίας και της ενότηταςόλων των φορέων για  την  βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της Ανατολικής Αττικής και του Δήμου Μαραθώνος, ενώ χαιρετισμό απηύθηνε και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας.

Για πρώτη φορά προβλήθηκε το διάρκειας 8 λεπτών βίντεο το οποίο παρουσίασε συνοπτικά όλα τα στοιχεία (ιστορία, φυσικό κάλλος, υποδομές κ.α.)  που κατατάσσουν τον Δήμο Μαραθώνος στην λίστα με τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Σωτηρίου, Χρήστος Στάμος, Γιώργος Ζορμπάς, Νικηφόρος Μπατζές, Ευάγγελος Κυπαρίσσης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι  Νίκος Καραγιάννης και Αργύρης Λάσκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Τσίρκας, οι Πρόεδροι Νέας Μάκρης και Μαραθώνα Κώστας Κουλούκουσας και Κώστας Λάσκος, εκπρόσωποι της ΔΕΕΠ Ανατ. Αττικής, η Περιφερειακή Σύμβουλος  Ευρώπη Κοσμίδη, ο Πρόεδρος του «Τελμησσού» Βλάσσης Καραβασίλης, η Πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών» κ.α.

*Ακολουθεί το βίντεο τουριστικής προβολής του Δήμου Μαραθώνος:

Γραφείο Τύπου Δήμου Μαραθώνος

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069