Ο ΜΕΣΜΑ τίμησε τη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη – Όλα τα έσοδα στον Αντώνη Γιαζιτζόγλου

0

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, το 4ο Τουρνουά ΜΕΣΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ, το οποίο διεξήχθη προς τιμήν του αδικοχαμένου καλαθοσφαιριστή, Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, που έχασε τη ζωή του στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα ΑΟ Γαλατσίου επικρατώντας στον μεγάλο τελικό επί του ΜΕΣΜΑ, ενώ νωρίτερα ο μικρός τελικός του τουρνουά δόθηκε ανάμεσα στις ομάδες ΑΣΚ78 ΑΝΟΙΞΗ και ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Η ομάδα και το επιτελείο του ΜΕΣΜΑ, το ΔΣ και η οικογένεια του Παναγιώτη ευχαριστούν και τις 3 ομάδες για την συμμετοχή τους στους αγώνες, καθώς επίσης και τον Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Στέργιο Τσίρκα, τον Αντιδήμαρχο Μαραθώνα, κ. Χρήστο Στάμο, τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Καραγιάννη, τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ. Κωνσταντίνο Λάσκο και τον τέως δήμαρχο Μαραθωνα κ. Σπύρο Ζαγάρη που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή τη σημαντική δράση.

Ο Γιώργος Κοτταρίδης, πρόεδρος του ΜΕΣΜΑ, δήλωσε στο SPORT24: “Ο Παναγιώτης ήταν ένα καταπληκτικό παιδί που χάθηκε στις φωτιές του 2018 όπως πολύς κόσμος, άδικα. Ο Παναγιώτης ήταν φίλος και συμπαίκτης μας. Η απόφαση ήταν μονόδρομος για εμάς, να ξεκινήσουμε κάποιες δράσεις οι οποίες θα γίνονται κάθε χρόνο στην μνήμη του.

Όλο αυτό ξεκίνησε με την συμπαράσταση της Stoiximan το 2019 που έγινε ένα όμορφο τουρνουά 3on3 με μεγάλη συμμετοχή. Τα γεγονότα με τον κορονοϊό μας υποχρέωσαν να βάλουμε μία άνω τελεία. Πήγαμε έτσι μετά στην λογική να γίνονται κάποιοι φιλικοί αγώνες κάθε Σεπτέμβρη με το τουρνουά “Παναγιώτης Χαμηλοθώρης”, με ομάδες που έρχονται από όλη την Αττική.

Όλα τα έσοδα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς που επιλέγει η οικογένεια του Παναγιώτη. Φέτος το δώσαμε σε ένα παιδί που είχε ένα ατύχημα. Μαζεύονται και τρόφιμα. Γενικά γίνονται διάφορες δράσεις εκείνο το διήμερο, με αγώνες ακαδημιών.

Ο σύλλογος είναι πάρα πολλά χρόνια. Προσπαθούμε να βγάλουμε τον σύλλογο από την αφάνεια, να γίνει μία δουλειά στις ακαδημίες, να έρθουν παιδιά στον αθλητισμό. Αυτά γίνονται από την αγάπη που έχουμε στην ομάδα, για την περιοχή του Μαραθώνα που είναι υποτιμημένη”.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο που προσήλθε να στηρίξει με την παρουσία του και το υστέρημά του τον φιλανθρωπικό σκοπό αυτού του τουρνουά, καθώς και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και συλλόγων που συνέδραμαν προσφέροντας αγαθά προς διάθεση.

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, ο σκοπός ήταν σημαντικός καθώς τα έσοδα του τουρνουά δόθηκαν προς ενίσχυση στο νεαρό συντοπίτη του Δήμου Μαραθώνα, Αντώνη Γιαζιτζόγλου, ο οποίος υπέστη ένα σοβαρό ατύχημα και δίνει αγώνα για να ορθοποδήσει και πάλι.

Τέλος, η ομάδα και το επιτελείο του ΜΕΣΜΑ θα ήθελαν να αποδώσουν ιδιαίτερες ευχαριστίες για την αρωγή και τη στήριξή τους στους μεγάλους χορηγούς και υποστηρικτές του Τουρνουά, με πρώτη και καλύτερη την SΤΟΙΧΙΜΑΝ, η οποία στέκεται δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, αλλά και τη Seneca Medical Group, η οποία προστέθηκε φέτος για πρώτη φορά στους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης, καθώς και στους υπόλοιπους χορηγούς – το SPORT24 συνέβαλε ως χορηγός επικοινωνίας, το Parking Σκαφών Μαραθώνα, το martmobiles gr, το ideasprint, την Royal paints, τα Αρτοποιία Κασσίμη και το εστιατόριο La playa – που συνετέλεσαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί και φέτος το τουρνουά, που τείνει να γίνει θεσμός.

ΠΗΓΗ sport24.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *