Ο Νίκολας Κέιτζ μόλις μας «έκαψε»: Έχει ανάμνηση από την κοιλιά της μητέρας του

O Νίκολας Κέιτζ θυμάται να «βλέπει πρόσωπα στο σκοτάδι»

Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Σίγουρα κανείς από εμάς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά σε ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς από εμάς, όπως και τον Νίκολας Κέιτζ.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ και μοιράστηκε διάφορες σκέψεις του, όπως ότι προτιμάει τα πορτοκάλια από τα μήλα ή το φόβο του για σαρανταποδαρούσες και την αποτυχημένη προσπάθειά του να πάρει αυτόγραφο από τον Πιτ Τάουσεντ. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν η απάντησή του για το τι πιστεύει πως συμβαίνει όταν πεθαίνουμε.

«Κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά. Δεν ξέρω. Λένε ότι ο ηλεκτρισμός είναι για πάντα αιώνιος. Ότι η σπίθα συνεχίζει. Μου αρέσει να πιστεύω ότι οποιαδήποτε σπίθα ζωντανεύει το σώμα μας, θα συνεχίσει να περνάει ακόμα και όταν το σώμα μας πεθάνει. Αλλά αν αυτός ο ηλεκτρισμός έχει συνείδηση ​​ή όχι, ποιος μπορεί πραγματικά να το πει;».

Όταν ρωτήθηκε για την πρώτη του παιδική ανάμνηση, απάντησε ότι αυτές πάνε πολύ πιο πίσω, πριν γεννηθεί, αναφέροντας πως βλέπει «πρόσωπα στο σκοτάδι» και αναρωτιέται αν η πρώτη του ανάμνηση είναι στην πραγματικότητα από τότε που βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας του.

«Ξέρω ότι αυτό ακούγεται φευγάτο, και δεν ξέρω αν είναι αληθινό ή όχι, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι μπορώ να επιστρέψω στη μήτρα και νιώθω ότι μπορώ να δω πρόσωπα στο σκοτάδι ή κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται πολύ αφηρημένο, αλλά κατά κάποιο τρόπο φαίνεται ότι ίσως συμβαίνει», είπε ο Κέιτζ και συνέχισε. «Τώρα που δεν είμαι πια στη μήτρα, θα έπρεπε να φανταστώ ότι ίσως ήταν φωνητικές δονήσεις που αντηχούσαν σε εμένα σε εκείνο το στάδιο. Δεν ξέρω. Αυτό μου έρχεται στο μυαλό».

Ο Κόλμπερτ έχει γίνει viral στο παρελθόν όταν έκανε την ίδια ερώτηση σε έναν άλλον πασίγνωστο ηθοποιό. Το 2019, ρώτησε τον αγαπημένο σταρ του Χόλιγουντ, Κιάνου Ριβς για το τι συμβαίνει μετά τον θάνατο. Ο Ριβς έδωσε μια απλή απάντηση, λέγοντας μόνο: «Ξέρω ότι θα λείψουμε σε αυτούς που μας αγαπούν».

Ο Νίκολας Κέιτζ αποκάλυψε ακόμα στον Κόλπερτ ότι η αγαπημένη του ταινία δράσης ο είναι το Enter the Dragon με τον Μπρους Λι, ότι προτιμά τις γάτες παρά τους σκύλους και πως αν μπορούσε να τραγουδήσει μόνο ένα τραγούδι για το υπόλοιπο της ζωής του, αυτό θα ήταν το κλασικό τραγούδι των γενεθλίων!

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069