Όλοι μιλάνε για το θεατρικό ντεμπούτο της Νατάσας Παζαΐτη το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Έκλεψε την παράσταση στη «Θεία από το Σικάγο» ως ανιψιά Ελένη. Ο 19χρονος γιος της Αλέξανδρος πόζαρε με υπερηφάνεια στο πλευρό της.

Γνωστή για την κοινωνική της δράση και τις πνευματικές της ανησυχίες, η Νατάσα Παζαΐτη έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο το οποίο και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ειδικότερα, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι και ενσάρκωσε την ανιψιά Ελένη στην παράσταση «Η θεία από το Σικάγο».

Η γνωστή θεατρική παράσταση ανέβηκε στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία τη μη κερδοσκοπικής εταιρείας ARTE και όπως είναι γνωστό, τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρέθηκε η Δήμητρα Δερμιτζάκη, ενώ τη διασκευή του σεναρίου έκανε η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία και υποδύθηκε τη θεία από τη Σικάγο.

«Η θεία από το Σικάγο» στο Κολλέγιο Αθηνών: Με μία από τις κλασικές και πιο αγαπημένες κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου, η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ARTE συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

«Η Θεία Από το Σικάγο» prova generale με το Παιδικό Χωριό SOS.

Φωτογραφίες της βραδιάς

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια της Νατάσας Παζαΐτη. Ο πρώην πρωθυπουργός και τα 19χρονα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη, ήταν εκεί προκειμένου να χαρίσουν το πιο θερμό χειροκρότημά τους. Στην παράσταση βρέθηκαν και άλλοι γνωστοί άνθρωποι που τίμησαν την παράσταση με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Τίμο Τζάνες.

Πηγή: queen.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069