Ολυμπιακός: «Ακολουθεί» Μανωλά ο Βρσάλικο – Τι σημαίνει η ενεργοποίηση Λαλά

Ολυμπιακός: Η διαδικασία «εκκαθάρισης» ξεκίνησε στους «ερυθρόλευκους» και μετά το «διαζύγιο» με τον Κώστα Μανωλά, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με υψηλό συμβόλαιο εμφανίζεται κοντά στην αποχώρησή του.

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σάρτζια του Ντουμπάι, ενώ το συμβόλαιό του θα είναι διάρκειας δύο ετών και στη συμφωνία υπάρχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο.

Η αποχώρηση του διεθνή στόπερ αποτελεί ουσιαστικά την έναρξη της «εκκαθάρισης» του ρόστερ, όπως είχε τονίσει και ο Μίτσελ κατά την παρουσίασή του. Μάλιστα, η συνέχεια αναμένεται να είναι το ίδιο «ηχηρή». Βέβαια, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βοηθήσουν και οι συγκυρίες. Μια και θα πρόκειται για νέα μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, στο Λιμάνι έντονος προβληματισμός για τον Σίμε Βρσάλικο. Ο Κροάτης αμυντικός έφτασε το καλοκαίρι στον Πειραιά, όμως, στους πρώτους μήνες έχει «βγάλει» πολλά προβλήματα τραυματισμών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει βοηθήσει σημαντικά, ενώ σε όποια παιχνίδια έχει αγωνιστεί, έχει παραπονεθεί για ενοχλήσεις, ζητώντας αλλαγή.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μίτσελ, μαζί με τον Ζοζέ Ανιγκό αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν και πάλι τον Κένι Λαλά. Ο Γάλλος αμυντικός δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, στην αρχή της σεζόν. Έγινε προσπάθεια να βρεθεί μία «φόρμουλα» για την αποδέσμευσή του, όμως, δεν προέκυψε κάποιο σημαντικό ενδιαφέρον και ο παίκτης έκανε πρόγραμμα ξεχωριστά από την ομάδα.

Κάτι ανάλογο συνεχίστηκε και επί ημερών του Κάρλος Κορμπεράν, με τη διαφορά πως ο δεξιοπόδαρος αμυντικός είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα της δεύτερης ομάδας του συλλόγου, αγωνιζόμενος σε κάποια φιλικά ματς υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα. Όμως, πλέον, επιστρέφει στην πρώτη ομάδα.

Τόσο ο Ισπανός τεχνικός, όσο και ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου θεωρούν πως ο Κένι Λαλά μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα επανένταξης, ούτως ώστε στο μέλλον να μπορέσει να μπει στην «εξίσωση» για την αρχική ενδεκάδα.

Πηγή: onsports.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069