Ομιλία του Μανώλη Χριστοδουλάκη σε εκατοντάδες πολίτες στα Καλύβια: «Ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ για αλλαγές παντού»

«Ο προοδευτικός κόσμος θα δείξει ξανά το δρόμο της αλλαγής. Στις 21 Μαΐου το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής του τόπου». Αυτό τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Ανατολική Αττική, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μιλώντας σε εκατοντάδες πολίτες στα Καλύβια Αττικής στην κατάμεστη αίθουσα στο δημαρχείο Σαρωνικού.

Όπως σημείωσε, το ΠΑΣΟΚ θα έχει μια ισχυρή εντολή για να «αλλάξουμε την χώρα, να αλλάξουμε σελίδα σε ένα πολιτικό σύστημα που πληγώνει την κοινωνία και τους πολίτες».

«Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, όχι για να μοιράσει καρέκλες, αλλά για να αλλάξει το πολιτικό παράδειγμα. Να υπηρετήσει αρχές και αξίες» ανέφερε ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και συνέχισε: «Οι προοδευτικοί πολίτες δεν εγκλωβίζονται στα εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα της μιντιακής και οικονομικής ολιγαρχίας της χώρας».

Αναφερόμενος στην πίεση που ασκείται στο ΠΑΣΟΚ για την επόμενη μέρα των εκλογών είπε χαρακτηριστικά: «Τις εκλογές θα τις κρίνει ο ελληνικός λαός. Όχι οι εντεταλμένοι των τηλεπαραθύρων! Όσο η διαπλοκή κι αν πιέζει ξανά την παράταξή μας, εμείς είμαστε μαθημένοι! Πάντα αυτή η παράταξη βρέθηκε απέναντι τους. Θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού με την Ιστορία. Απέναντι στον παρασιτισμό, απέναντι σε όσους θέλουν όμηρο και λάφυρο το πολιτικό μας σύστημα. Θα είμαστε πάλι δίπλα στον ελληνικό λαό, μαζί με το δημόσιο συμφέρον, με την δικαιοσύνη, με τις αρχές και τις αξίες. Με την διαχρονική ανάγκη για αλλαγές παντού». 

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών και το πολιτικό τοπίο που διαμορφώθηκε μετά από αυτή, υποστήριξε ότι «κατέρρευσε ο μύθος του ισχυρού κυβερνήτη για τον κ. Μητσοτάκη αλλά και του επιτελικού κράτους. Το μόνο που τους κρατούσε ζωντανούς ήταν η ανεπάρκεια της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και οι νωπές ακόμα αρνητικές μνήμες από την δική του καταστροφική διακυβέρνηση. Τώρα πια δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να κρύβεται πίσω από την ανεπάρκεια του κ. Τσίπρα. Είναι και οι δύο πλέον μέρος του προβλήματος της χώρας» ανέφερε. 

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069