Όσκαρ 2023: Ο… αγενής Χιου Γκραντ και η πιο αμήχανη συνέντευξη της τελετής

O Χιου Γκραντ με την Άννα Έμπερστάϊν στην 95η τελετή των βραβείων Όσκαρ
ΑΡ

Στο περιθώριο των φετινών Όσκαρ, ο Χιου Γκραντ έδωσε μία σύντομη συνέντευξη με την Άσλεϊ Γκράχαμ , με το μοντέλο να προσπαθεί απεγνωσμένα να του κάνει ερωτήσεις και να λάβει…αξιοπρεπείς απαντήσεις . Αρχικά ο 62χρονος ηθοποιός είπε στην Γκράχαμ ότι δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένος που βρισκόταν στην λαμπερή βραδιά, ενώ περιέγραψε την εκδήλωση ως «μάταιη».

Χαμογελώντας και προσπαθώντας να συνεχίσει τη συνέντευξη, το μοντέλο ρώτησε: «Τι φοράς;» ενώ ο Χιου απάντησε: «Το κοστούμι μου». Αφού ο Γκραντ παραδέχτηκε ότι «δεν θυμάται» το όνομα του ράφτη του, όταν η Γκράχαμ τον ρώτησε ποιος σχεδίασε το σμόκιν του, εκείνη συνέχισε να τον ρωτά για την εμπειρία του από τα γυρίσματα στην πρόσφατη ταινία Glass Onion: A Knives Out Mystery.

«Λοιπόν, με το ζόρι συμμετέχω σε αυτό. Παίζω για 3 δευτερόλεπτα», απάντησε. Όταν η Γκράχαμ τον ρώτησε αν διασκέδασε με την ταινία, εκείνος απάντησε: «Σχεδόν».

Τα μέσα έσπευσαν να σχολιάσουν ότι πρόκειται για την πιο άβολη στιγμή μετά από το χαστούκι που είχε ρίξει πέρυσι ο Γουιλ Σμιθ στον παρουσιαστή Κρις Ροκ στη σκηνή της 94ης τελετής των Βραβείων Όσκαρ. Ο Χιου Γκραντ «σνόμπαρε» την Άσλεϊ Γκράχαμ και της έδειξε φανερά την περιφρόνησή του σε μια οδυνηρή συνομιλία, με του θαυμαστές να κατακρίνουν τον ηθοποιό για τη «χειρότερη συνέντευξη της ιστορίας».

Το ύφος του στη συνομιλία αποδείχθηκε «επώδυνο» για πολλούς θεατές. Ο σταρ από την ταινία «Τέσσερις Γάμοι και μία Κηδεία» κράτησε τις απαντήσεις του στις ερωτήσεις της όσο το δυνατόν πιο σύντομες και έκανε γνωστή την κραυγαλέα αδιαφορία του στο άβολο κλιπ.

«Αυτό με έκανε να θέλω να συρθώ κάτω από μια στοίβα από καρέκλες», έγραψε ένα άτομο στα social media. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Άσλει Γκράχαμ αξίζει το τιμητικό Όσκαρ επειδή τα έβαλε με τον Χιου Γκραντ. Μην περπατάτε στο χαλί αν δεν θέλετε να μιλήσετε για το πραγματικό γεγονός ».

Ένας τρίτος θαυμαστής έγραψε: «Προσπαθεί ο Χιου Γκραντ να δώσει την πιο άβολη συνέντευξη;» Εν τω μεταξύ, ένας άλλος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αστειεύτηκε: «Θα χρειαστώ αυτή τη συνέντευξη με τον Χιου Γκραντ στο ΑBC που κόπηκε αμέσως. Αυτό ήταν τέχνη».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069