Πάνος Ιωαννίδης μετά τον ερχομό του γιου του: «Τα προσωπικά σου αν θες μπορείς να τα κρύβεις»

Τι είπε ο κριτής του MasterChef

Πάνος Ιωαννίδης μετά τον ερχομό του γιου του: «Τα προσωπικά σου αν θες μπορείς να τα κρύβεις»

Ο Πάνος Ιωαννίδης ξέρει να κρατάει… μυστικά και το απέδειξε καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας και δεν το πήρε είδηση κανείς. Ο κριτής του MasterChef μάλιστα κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγει να μιλάει για τη σύντροφό του.

Ο ίδιος μετά την αποκάλυψη των χαρμόσυνων νέων μίλησε στην εκπομπή «Breakfast @Star» και αναφέρθηκε στα συναισθήματά του τώρα που έγινε πατέρας για πρώτη φορά, εξήγησε πώς κατάφερε να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός αλλά και το όνομα που θα πάρει ο γιος του.

Μιλώντας για τα όσα νιώθει λέει: «Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια».

Στη συνέχεια εξήγησε πώς κατάφερε και κράτησε μυστικό ευτυχές γεγονός: «Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται».

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως την ώρα του τοκετού δεν ήταν μέσα: «Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μας. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος».

Πηγή: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069