Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού στα εγκαίνια των γραφείων Πολεοδομίας του Δήμου Λαυρεωτικής

Στα εγκαίνια των γραφείων της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομίας) του Δήμου Λαυρεωτικής, που πραγματοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι στην Κερατέα, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς τόνισε τη σημασία της ίδρυσης και λειτουργίας της νέας Υπηρεσίας, καθώς ο Δήμος Λαυρεωτικής είναι από τους ελάχιστους Δήμους που έχουν συστήσει Υπηρεσία Δόμησης, προσθέτοντας ότι στόχος είναι η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες των πολιτών, όπως η εφαρμογή του πολεοδομικού σχεδιασμού, ο έλεγχος αυθαίρετων κατασκευών, η έκδοση οικοδομικών αδειών. Από την πλευρά του, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης διαβεβαίωσε ότι έχει προβλεφθεί η υποστήριξη και ενίσχυση με το απαραίτητο προσωπικό για τη στελέχωση της νέας Υπηρεσίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής κ. Αυγερινός κατά τη δήλωσή του συνεχάρη το Δήμαρχο Δ. Λουκά και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη σύσταση και λειτουργία της Υπηρεσίας Δόμησης, τονίζοντας τη σημασία της και την αναγκαιότητά της για κάθε σύγχρονο Δήμο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Βλάχος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπάλληλοι του Δήμου και πλήθος κόσμου.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069