Παρουσιάζεται στο Δημοτικό Συμβούλιο η Πολεοδομική Μελέτη της 1ης Πολεοδομικής Ενότητας Πικερμίου – Χάρτης με τις χρήσεις γης

Μετά την έγκριση από το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Πικερμίου και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής συζητείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου η Πολεοδομική Μελέτη της 1ης Πολεοδομικής Ενότητας του Πικερμίου, δηλαδή του οριοθετημένου οικισμού Πικερμίου και των επεκτάσεων αυτού, σύμφωνα με το ισχύον Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο.

Προς ενημέρωση των πολιτών δίνουμε στη δημοσιότητα τον αναλυτικό χάρτη με τις χρήσεις γης ενώ μετά την απόφαση του ΔΣ θα ακολουθήσει η ανάρτηση της Πολεοδομικής μελέτης.

Η επανεκκίνηση της διαδικασίας που γίνεται με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Δήμου, μετά από σχεδόν 30 χρόνια στασιμότητας, έχει ως στόχος την εξασφάλιση καλύτερων πολεοδομικών συνθηκών, την εξυπηρέτηση της κοινής ωφέλειας και την πολεοδομική οργάνωση κατά τρόπον που να εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του ισχύοντος Γ.Π.Σ.

Σκοπός της μελέτης είναι η πολεοδομική οργάνωση του οικισμού, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Υ.Α. 5731/1146/00 (ΦΕΚ 329/Β/15-03-00) και τα σταθερότυπα της Υ.Α. 10788/04 (ΦΕΚ 285/Δ/05-03-04) και με επιλογή του προσφορότερου τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας του δομημένου περιβάλλοντος.

Διαμορφώνουμε ένα σύγχρονο πολεοδομικό περιβάλλον για μας και τα παιδιά μας. Προχωράμε μπροστά.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069