Πάτρα: Το άγνωστο τηλεφώνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην αδελφή της μετά την κατάθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την πολύωρη κατάθεση της αδερφής της, Δήμητρας Πισπιρίγκου, ήρθε σε επικοινωνία μαζί της.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, όση ώρα η αδελφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου βρισκόταν στη ΓΑΔΑ, φέρεται να είχε τακτική επικοινωνία με τους δικούς της.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατέθετε την Τρίτη στη ΓΑΔΑ για περισσότερες από εννέα ώρες δίνοντας απαντήσεις στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο άλλων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί επέμειναν ιδιαίτερα στην ημέρα που βρέθηκε νεκρή η Ίριδα στην κούνια της καθώς η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν το μοναδικό άλλο πρόσωπο, πλην της Ρούλας Πισπιρίγκου, που ήταν παρούσα τις μοιραίες εκείνες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», λίγο πριν μπει στο κελί της η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατάφερε να μιλήσει με τη Δήμητρα και όταν την άκουσε ξέσπασε σε λυγμούς.

«Κοπέλα μου, είσαι καλά, σ’ ενόχλησε κανείς, σε ακούμπησαν;» φέρεται πως ήταν τα λόγια της 33χρονης.

Για ποια ερωτήματα πίεσαν οι αστυνομικοί την Δήμητρα Πισπιρίγκου

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τι έγινε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στις 21 Μαρτίου 2021.

Η τηλεόραση του STAR μετέφερε τον διάλογο της Δήμητρας Πισπιρίγκου:

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Κοιμόμασταν με τη Ρούλα στο ίδιο κρεβάτι. Μεταξύ επτά και οκτώ το πρωί ακούσαμε την Ίριδα να γκρινιάζει. Ξυπνήσαμε.
Ερώτηση: Ποια από τις δύο σηκώθηκε για να πάει στο παιδί ;
Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η Ρούλα και γύρισε σχεδόν αμέσως
Ερώτηση: Ποια από τις δύο κοιμάται πιο βαριά;
Δήμητρα Πισπιρίγκου: Εγώ.

Η Δημήτρα Πισπιρίγκου περιέγραψε, μάλιστα, και τη στιγμή που βρήκε νεκρή την Ίριδα: «Στις 11.30 η αδερφή μου μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταΐσουμε και μετά να πάμε βόλτα. Μπήκα στο δωμάτιο και πιάνοντας το χεράκι του το ένιωσα παγωμένο. Ενστικτωδώς τότε έπιασα το στήθος του και τότε κατάλαβα ότι δεν ανασαίνει. Τρέχοντας πήγα στην κουζίνα και φώναξα στην αδερφή μου για βοήθεια. Ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει. Έπαθα σοκ»

Στην πρώτη της δήλωση, δε, μετά την κατάθεσή της η Δήμητρα Πισπιρίγκου επέμεινε ότι η αδερφή της Ρούλα δεν μπορεί να έκανε κάτι κακό στα παιδιά της λέγοντας «δΔεν μπορεί να πάει το μυαλό μου ούτε μία στο εκατομμύριο ότι η αδερφή μου έκανε κακό στα παιδιά».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο, οι αστυνομικοί ρώτησαν την αδερφή της προφυλακισμένης για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας «τα πάντα, επεκτάθηκαν ακόμη και σε ερωτήματα που αφορούσαν την παιδική τους ηλικία. Κάλυψαν όλο το φάσμα της υπόθεσης. Τέθηκαν ερωτήματα που αφορούσαν και στη Τζωρτζίνα για την οποία δεν έχει εξεταστεί».

Υπενθυμίζεται ότι προχθεσινή ήταν η δεύτερη κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στις Αρχές. Η πρώτη ήταν τον Μάρτιο του 2021 τη μέρα που δολοφονήθηκε η μικρή ίριδα. Τότε είχε ζητήσει μόνη της να μεταβεί στο τμήμα και είχε παραδώσει το πανάκι με το αίμα στις Αρχές.

Πάτρα: Τι είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου για τη σχέση Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη

Επίσης οι αστυνομικοί ρώτησαν την Δήμητρα Πισπιρίγκου, για τη σχέση που είχε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Μαλένας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η Δήμητρα απάντησε ότι η κατάσταση ήταν πολύ καλή ανάμεσα στο ζευγάρι και πως αν υπήρχε κάποια ρήξη, κάποια πρώτη «δυσφορία και μικρή διένεξη», οφειλόταν στο γεγονός ότι, λόγω της θεραπείας στην οποία έπρεπε να υποβληθεί η Μαλένα, έπρεπε ένας από τους δύο να μείνει για μεγάλο διάστημα στην Αθήνα.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069