Περιστέρι: Ο σύντροφος της 17χρονης ήταν στο διαμέρισμα τις κρίσιμες ώρες – Οι καταθέσεις για τα βίαια ξεσπάσματα

Ο σύντροφος της 17χρονης, που βρέθηκε νεκρή στο Περιστέρι, παραμένει άφαντος ενώ οι Αρχές έχουν ενημερώσει όλες τις εξόδους της χώρας καθώς παραμένει ο κυρίως ύποπτος για την ανθρωποκτονία της ανήλικης.

Συνεχίζονται οι αναζητήσεις της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ενήλικου Πακιστανού συντρόφου της 17χρονης, που βρέθηκε δολοφονημένη χθες τα μεσάνυχτα στο κρεβάτι της από την μητέρα και την αδελφή της, στο διαμέρισμα που ζούσαν επί της οδού Αραχώβης 48, στο Περιστέρι.

Για τις Αρχές θεωρείται ως ο κυρίως ύποπτος και έχουν ενημερωθεί όλες οι έξοδοι της χώρας για την περίπτωση που θελήσει να διαφύγει από την χώρα, κάτι που βεβαίως έχει την εμπειρία να πράξει όχι από νόμιμες οδούς.

Αν και μέχρι να εντοπιστεί και να μπορέσουν οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής να τον εξετάσουν παραμένει απλά ύποπτος ακόμη, ωστόσο υπάρχει μεγάλη βεβαιότητα για την εμπλοκή του, αφού έχει διαπιστωθεί από την έρευνα, ότι όντως βρισκόταν στο διαμέρισμα τις επίμαχες ώρες.

Ο νεαρός συνήθιζε μάλιστα να διαμένει στο διαμέρισμα αυτό με την ανήλικη και την μητέρα και την αδελφή της για κάποιες ημέρες. Υπάρχουν καταθέσεις που δείχνουν ότι είχε και βίαια ξεσπάσματα προς την 17χρονη, χωρίς ωστόσο να είχε γίνει σχετική καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές.

Εξετάζεται η πιθανότητα το θύμα να εξέφρασε την πρόθεσή της στον νεαρό να χωρίσουν και αυτό να προκάλεσε το βίαιη αντίδρασή του. Η 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της με το παντελόνι της πιτζάμας της και ένα μπουστάκι.

Είχε εμφανείς μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα ενώ όπως προέκυψε από την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, τα ευρήματα του ιατροδικαστή συμφωνούσαν απόλυτα με την εικόνα που σχηματίσει και εκ πρώτης όψεως, δηλαδή ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, μέσω απόφραξης των έξω αεροφόρων οδών και συγκεκριμένα, ο δράστης της έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα την ασφυξία.

Ο νεαρός δεν είχε απασχολήσει έντονα την Αστυνομία στο παρελθόν πέρα από κάποιο περιστατικό εμπλοκής του σε τσακωμό στον δρόμο με κάποιον γνωστό του. Καταθέσεις συνεχίζονται να λαμβάνονται από το ευρύτερο περιβάλλον της άτυχης κοπέλας, καθώς συνεχίζονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Πηγή: news247.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069