Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας – Νοσηλευόταν με κορονοϊό

0

Έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης (14/12) ο Γιώργος Τράγκας σε ηλικία 72 ετών. Ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του «Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι» νοσηλευόταν στο «Σωτηρία» με κορονοϊό και έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Ο Γιώργος Τράγκας νοσηλευόταν με κορονοϊό από τις 4 Δεκεμβρίου, ενώ λίγο αργότερα κρίθηκε απαραίτητη του η εισαγωγή του σε ΜΕΘ. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88-89. 

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ο εκπρόσωπος Τύπου και στενός συνεργάτης του, Πάρις Κουρτζίδης, σε αναρτήσεις του στα social media είχε χαρακτηρίσει την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα«εξαιρετικά σοβαρή» και «ιδιαίτερα επικίνδυνη», κάνοντας λόγο για «δύσκολα 24ωρα». 

Στις 30 Νοεμβρίου ο Γιώργος Τράγκας, που έχει υποκείμενα νοσήματα, με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διαγνώσθηκε με κορoνοϊό. «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19» ανέφερε, ξεκινώντας την ανάρτησή του. 

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Σωτηρία» για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ» αναφέρει η ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα.

Η διοίκηση του νοσοκομείου επισημαίνει επίσης: «Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου “Η ΣΩΤΗΡΙΑ” ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *