«Πλήθος και πολιτική συγκίνηση στη βραδιά που διοργάνωσε η Δ.Ε.Ε.Π Αν. Αττικής»

Event του Καλοκαιριού η εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής

Την τελευταία μέρα του ημερολογιακού θέρους και λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης κομματική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, με διοργανωτή τη Δ.Ε.Ε.Π. Ανατολικής Αττικής.

Η ανταπόκριση φίλων και μελών του κυβερνώντος κόμματος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ όλοι συμφώνησαν πως ο ιδιαίτερος κι επιβλητικός χώρος όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση (Κτήμα Μελισσουργού – Λαγονήσι) αποτέλεσε έναν σημαντικό «κράχτη» συμβάλλοντας καταλυτικά και προσδίδοντας τα μέγιστα, στην υψηλού επιπέδου αισθητική της βραδιάς.

Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, εκλεγμένοι και μη, παράγοντες του δημόσιου βίου, καθώς επίσης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, έσπευσαν να παραβρεθούν στη συνεστίαση, εκλαμβάνοντάς την ως μια θαυμάσια ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με στελέχη και οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας. Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβανόταν κι ένας σύντομος απολογισμός δράσεων της Δ.Ε.Ε.Π. παρότι δεν έχει συμπληρωθεί χρόνος από τη σύστασή της, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκαν οι προθέσεις του θεσμικού αυτού κομματικού οργάνου, για περαιτέρω και πιο δυναμικές παρεμβάσεις ενόψει μάλιστα, της εκλογικής χρονιάς του 2023.

Στην τελική ευθεία λοιπόν, της κυβερνητικής θητείας και στον προθάλαμο του δύσκολου Χειμώνα, λόγω της ενεργειακής κρίσης αλλά και του… αιώνια κακού και απρόβλεπτου γείτονα εξ ανατολών, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Βανίτα Σωφρόνη, στον χαιρετισμό της, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πέρασε ένας χρόνος στον οποίο κατακτήσαμε πολλά. Κάναμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Γίναμε η γέφυρα ανάμεσα στο Κόμμα μας και την κοινωνία, ενημερώσαμε για το έργο της Κυβέρνησής μας, λειτουργήσαμε με απόλυτη εξωστρέφεια, ανοίξαμε τα γραφεία μας στις Αχαρνές και στον Μαρκόπουλο, ενώ παράλληλα ενισχύσαμε τον ρόλο των ΔΗΜ.Τ.Ο και συστρατευθήκαμε με τη Νεολαία του Κόμματός μας, την ΟΝΝΕΔ. Μπροστά μας έχουμε εξαιρετικά απαιτητικού μήνες. Η διπλή δέσμευση που αναλαμβάνουμε είναι, σε αυτόν τον πολύ δύσκολο χειμώνα που θα βιώσει όλη η Ευρώπη, να βρισκόμαστε αφενός δίπλα στους συμπολίτες μας αφετέρου σε πλήρη εκλογική και πολιτική ετοιμότητα. Ενωμένα και μαχητικά, Συνεχίζουμε!»

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069