Ποίηση και Μουσική …μια υπέροχη μουσικο-ποιητική βραδιά απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

Στον κατάμεστο προαύλιο χώρο του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου.

Ο αγαπητός και πολυτάλαντος συνδημότης μας κος Άγγελος Καλογερόπουλος παρουσίασε την ανέκδοτη συλλογή ποιημάτων και τραγουδιών του «Θέρος, Τρύγος, Πόλεμος » συνοδεύοντάς τα με το ούτι ή την κιθάρα.

Ο εξαίρετος δάσκαλος Χρήστος Τσιαμούλης παρουσίασε μελοποιημένα ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη και άλλων ποιητών καθώς και δικά του ποιήματα και τραγούδια. Και σε πρώτη εκτέλεση την μελοποίηση από τον ίδιο του «Ύμνου της Αγάπης» του Αποστόλου Παύλου.

Υπέροχες οι μελωδίες και τα μελοποιημένα ποιήματα του Βασίλη Καπανίκη, με τις μοναδικές χειροποίητες μπλουζ κιθάρες του, φτιαγμένες από κουτιά πούρων (cigar box).

Και όλη αυτή η μοναδική μουσική σύνθεση έγινε ακόμα πιο ξεχωριστή με το εκφραστικό πιάνο του Γιώργου Καλκάνη και την βυζαντινή φωνή του Βαγγέλη Σταυρόπουλου.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Ευάγγελος Κυπαρίσσης καλωσόρισε την εκδήλωση συγχαίροντας θερμά τους δημιουργούς για το έργο και την προσφορά τους στην πνευματική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας.

Παρευρέθησαν:

O κος Γιάννης Σμέρος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος Βουλευτής. Ο Κος Γιώργος Σμέρος πρώην Δήμαρχος Παλλήνης. Ο κος Πασχάλης Πούλος συντονιστής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Νέας Μάκρης. Ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κος Κοτζαμπασάκης. Πρόεδροι Συλλόγων : Μακρινών-Λιβισιανών κα Δέσποινα Δαμιανού, ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ κος Βλάσης Καραβασίλης, ΕΣΝΜ κα Κατερίνα Τάμπαση, Ενυ Δήμου. Σύλλογος Γονέων 1ου Λυκείου Ν.Μάκρης κος Ισίδωρος Μέξης. Ένωσης Γονέων κος Αντώνης Θεοδωρακόπουλος. Πολιτιστικές Απόπειρες κα Αρχοντια Ζοργιού . Σύλλογος «Αγ.Γεώργιος» Κ. Σουλίου κα Κακούλη κ.α.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069