Πολλές επιτυχίες σημείωσε η ομάδα του ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ το Σαββατοκύριακο

Σε αγώνες σε Λάρισα, Εύβοια και Σπάρτη συμμετείχαν οι αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου πετυχαίνοντας αξιόλογα αποτελέσματα.

Στη Λάρισα οι αθλητές έλαβαν μέρος στους αγώνες τις σειράς Hellenic MTB CUP καταφέρνοντας αξιόλογα αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 29 Απριλίου η κορασίδα Άννα Ταλαδιανού κατέκτησε τη 2η θέση στον αγώνα XCE την ίδια θέση που κατέκτησε και στον αγώνα XCO της Κυριακής. Στην κατηγορία των Ανδρών ο αθλητής Πετρίδης Θοδωρής κατέκτησε την 4η θέση στον αγώνα XCO, ενώ στον ίδιο αγώνα στην κατηγορία των εφήβων ο αθλητής Σταμάτης Εγγλέζος κατέκτησε την 3η θέση. Αξιόλογη ήταν και η παρουσία του Κώστα Γεωργακόπουλου που αγωνίστηκε τόσο στον αγώνα του Σαββάτου όσο και της Κυριακής.

Ο Δημήτρης- Οδυσσέας Παππάς συμμετείχε στον αγώνα αντοχής στην Εύβοια όπου και κατέκτησε την 11η θέση στην κατηγορία Μάστερ Α.

Παράλληλα αθλητές μικρότερων κατηγοριών του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ την Κυριακή συμμετείχαν σε αγώνες XCC στη Σπάρτη, κατακτώντας θέσεις στο βάθρο σε όλες τις κατηγορίες που έλαβαν μέρος. Πιο αναλυτικά στην κατηγορία των Παγκορασίδων η Δήμητρα Παπαγεωργίου τερμάτισε στην 2η θέση, η Βασιλική Σπανού- Παπαγάλου στην 3η θέση και η Κυριακή Σπυριδώνη κατετάγη στην 5η θέση.

Στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα αγόρια ο αθλητής του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ Βαγγέλης Σπυριδώνης κατέκτησε την 2η θέση, ο αθλητής Ρωμανός Μαρινάκης την 6η θέση, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι αθλητές Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος, Βασιλείου Σταύρος, Μαρκάκης Αλέξης και Ιωαννίδης Βασίλης.

Στα Μίνι Μεγάλα Κορίτσια η Μαρία Ελένη Μπρανίκα πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στη συγκομιδή του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ καθώς τερμάτισε στη 2η θέση.

Στην κατηγορία των Μίνι Μικρών Αγοριών για άλλη μία φορά οι αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ κυριάρχησαν αφού ο Φίλιππος Μακρυγιάννης κατέλαβε την 1η θέση, ο Φίλιππος Περτέσης –Μιχαλόπουλος τη 2η ,ο Δημήτρης Σφριντζέρης την 3η και ο Αχιλλέας Πουλής την 4η . Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν και ο Τζώρτζης Κεβορκιάν και Νικόλας Μάρκου, που τερμάτισαν εντός της πρώτης δεκάδας. Τέλος, η αθλήτρια Διονυσία Παπαγεωργίου κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Μίνι Μικρών Κοριτσιών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Γραφείο Τύπου ΣΥ.ΦΑ.ΓΕΡΑΚΑ

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069