Πραγματοποιήθηκαν μαθήματα πρώτων βοηθειών στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Λυκείου Μαραθώνα

Πραγματοποιήθηκαν στην παραλία Μαραθώνα μαθήματα διάσωσης από πνιγμό ή άλλες αιτίες στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Λυκείου Μαραθώνα από την Σχολή Ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas-Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης, με πρωτοβουλία του καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Λυκείου κ. Γιώργου Χατζηθεοδώρου με τη συνδρομή του σχολικού συμβούλου Δρ. Σταύρου Τσόνια, του Διευθυντή κ. Περικλή Καλατζή και των εκπαιδευτικών όλων των τάξεων.

Οι εκπαιδευτές της Σχολής Ναυαγοσωστικής μίλησαν για τους βασικούς κανόνες ασφαλείας στο νερό, έδειξαν πρώτες βοήθειες, CPR, χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, τρόπους παροχής βοήθειας σε κάποιον που κινδυνεύει στο νερό κ.α.

Τον Δήμο Μαραθώνος εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Στάμος και Νίκος Καραγιάννης, οι οποίοι στον χαιρετισμό τους ευχαρίστησαν τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γιώργο Χατζηθεοδώρου για την πρωτοβουλία, τους εκπαιδευτικούς, καθώς και την Διευθύντρια της Σχολής Ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas-Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης κα. Μάνια-Μαρία Μπικώφ και τον συνεργάτη της κ. Andy Erebaridis για την εθελοντική προσφορά τους στην εκμάθηση πρώτων βοηθειών και διάσωσης των συνανθρώπων μας ενόψει θερινής περιόδου.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι εκπαιδευτές ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμο Μαραθώνος για την υποδοχή και όλους τους συμμετέχοντες για την ενεργή συμμετοχή.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069