Πρεμιέρα Ράδιο Αρβύλα: Επέστρεψαν και “ξετίναξαν” το GNTM

Η πρεμιέρα των “Ράδιο Αρβύλα” πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/11) και από τη σάτιρα της παρέας του Αντώνη Κανάκη δεν ξέφυγε το ριάλιτι μόδας του Star.

Με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και υπό τους ήχους του τραγουδιού “Get Lucky”, το οποίο παράφρασαν, ο Αντώνης Κανάκης υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό της σατιρικής εκπομπής στη νέα του τηλεοπτική στέγη, έχοντας στο πλευρό του φυσικά τον Γιάννη Σερβετά, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση, αλλά και τον αγαπημένο του floor manager Κωστάκη και τον κάμεραμαν Πασοκτζή.

Οι πολιτικές εξελίξεις, η πανδημία του κορονοϊού και τα πιο “καυτά” κοινωνικά θέματα βρέθηκαν όπως ήταν φυσικό στην κορυφή της ατζέντας της τηλεοπτικής παρέας του Αντώνη Κανάκη, όμως από τα “βέλη” τους δεν ξέφυγε το GNTM και οι πρόσφατες δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκαν τα επίδοξα μοντέλα του ριάλιτι.

https://www.youtube.com/watch?v=U8Xpaw1ojCs

Χαρακτηριστικό ήταν το απόσπασμα που προβλήθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής από τη φωτογράφιση με άρωμα σαπουνόπερας, με τη φράση “πήγες με τον κηπουρό” να δίνει αρκετό “ψωμί” στη σατιρική εκπομπή.

Σχολίασαν τέλος με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την ανδρική πασαρέλα των μοντέλων του GNTM, χαρίζοντας άφθονες στιγμές γέλιου.

https://www.youtube.com/watch?v=7nSkJ7r2mOI

ΠΗΓΗ: news247.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069