Πτώμα γυναίκας στην Καβάλα: «Περιφερόταν στην παραλία σα χαμένη – Δεν ήθελε να τη βοηθήσουμε»

Τι λέει ο άνθρωπος που της μίλησε λίγο πριν εξαφανιστεί και ο δήμαρχος της περιοχής

Αίσθηση και σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του δήμου Νέστου, στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, η είδηση πως το πτώμα μια νέας γυναίκας από την Ρουμανία ξεβράστηκε στη θάλασσα στην παραλία της Κεραμωτής την περασμένη Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα ήταν φωτογράφος, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών και είχε πρόσφατα πάρει διαζύγιο.

Ο Ηλίας Σωτηριάδης, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην παραλία της Κεραμωτής μίλησε με τη συγκεκριμένη γυναίκα λίγο πριν εξαφανιστεί. Ο ίδιος μας είπε τα εξής: «Η γυναίκα περιφερόταν στον κεντρικό παραλιακό δρόμο του λιμανιού μια μέρα με βροχή. Την πλησίασα και την ρώτησα αν χρειάζεται βοήθεια και μου είπε ότι είναι εντάξει, ότι είναι μια χαρά. Έδειχνε όμως εντελώς χαμένη, πολύ απογοητευμένη και απαθής. Της μίλησα στα αγγλικά. Και δεν έβρεχε μόνο, αλλά φύσαγε κιόλας, ο καιρός ήταν πολύ κακός, δεν ήταν για να κάνεις βόλτα στο δρόμο. 

Αυτό έγινε Τρίτη 11 Ιανουάριου αλλά η γυναίκα βρέθηκε την Κυριακή, πέρασαν πολλές μέρες. Από ο, τι κατάλαβα και πληροφορήθηκα ,το ίδιο βράδυ «τρύπωσε» να το πω έτσι, σε ένα ξενοδοχείο την ώρα που ο ιδιοκτήτης έλειπε και χωρίς να έχει συνεννοηθεί μαζί του. Το επόμενο πρωί ο ιδιοκτήτης βρήκε όλα της τα πράγματα, ταυτότητα, λεφτά σε ένα δωμάτιο. Ενεργοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες. Τελικά βρέθηκε στη θάλασσα, τυχαία, την είδαν κάποιοι άνθρωποι που περπατούσαν στο λιμάνι. Η αίσθηση μας είναι ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει».

Με τη σειρά του ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης είπε στο Newsbeast τα εξής: «Την βρήκαν στα ρηχά, στην αρχή της θάλασσας, στο ένα μέτρο. Ήταν μόνο 37 ετών. Μας έκανε πάντως εντύπωση η συμπεριφορά της, δεν έρχεσαι για τουρισμό εδώ τέτοια εποχή και χωρίς να έχεις κλείσει ένα δωμάτιο πρώτα. Δεν ξέρουμε τι είχε στο νου της, σκεφτόμαστε μήπως είχε προσχεδιάσει μια αυτοκτονία, δεν ήταν οργανωμένο το ταξίδι της εδώ».

Πηγή: newsbeast.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069