Σασμός: Η Στέλλα δίνει spoiler: «Θα παρανομήσει για χάρη του Καραπάνου»

Σασμός: Η Στέλλα δίνει spoiler: «Θα παρανομήσει για χάρη του Καραπάνου»

Η Ευγενία Σαμαρά έχει κερδίσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τον ρόλο της Στέλλας στον «Σασμό».

Η ταλαντούχα ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το αν περίμενε αυτή τη σαρωτική επιτυχία της σειράς, για την ηρωίδα της και πώς θα τη δούμε να πορεύεται μέχρι το τέλος του πρώτου κύκλου.

Φτάνοντας στο τέλος της πρώτης τηλεοπτικής σεζόν του «Σασμού», πώς βίωσες αυτή την εμπειρία;

Μπήκα με μεγάλη χαρά σε αυτή τη δουλειά. Έπειτα από καραντίνες, lockdown, ένιωθα ότι επιστρέφω σε μια καθημερινότητα. Αισθάνθηκα από την αρχή ότι είναι ένα project ωραία «δημιουργημένο» και «στημένο», γνώρισα τους συνεργάτες, παιδιά από το συνεργείο, τα πρώτα μου γυρίσματα στην Κρήτη, σε ένα πανέμορφο νησί, οπότε όλο αυτό ξεκίνησε πολύ ωραία. Όταν ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά, ο κόπος και το μεράκι μας άρχισαν να εκτιμώνται από τον κόσμο και η χαρά ήταν διπλή.

Δεν περίμενες αυτή την σαρωτική επιτυχία;

Σε αυτό το μέγεθος, όχι. Είναι η πρώτη μου δουλειά που σημειώνει πως η επιτυχία και η χαρά μου είναι μεγάλη.

Η επιτυχία συνοδεύτηκε από άγχος;

Όχι, είμαι ένας άνθρωπος που πάντα δίνει το 100% του εαυτού του στην δουλειά. Τα τελευταία χρόνια έχω πάρει μία απόφαση συνειδητά ακόμα απολαμβάνω το σήμερα. Το χαίρομαι που δεν έχω άγχος.



Ο ρόλος της Στέλλας μίλησε από την αρχή στην καρδιά σου;

Μου άρεσε αυτή η κοπέλα, από σεναρίου είναι ένας χαρακτήρας που δεν είναι στερεοτυπικά γραμμένος. Είναι μία φυσιολογική κοπέλα, δραστήρια, δοτική, που ακόμη, και τα όσα έγιναν με τον Αστέρη, το ότι την απάτησε με την Αργυρώ, δεν το εξέλαβε όπως συνήθως βλέπουμε στη μυθοπλασία να συμβαίνει. Ταυτίστηκε με αυτόν τον χαρακτήρα ο κόσμος και χαίρομαι. Με τα πρόσφατα επεισόδια με τη δίκη, τρελάθηκα! Είχα πολλή όρεξη γι’ αυτές τις σκηνές. Είδα σειρές με δικηγόρους για να μπω βαθιά σε όλο αυτό. Το απόλαυσα πολύ.

Πώς θα δούμε τη Στέλλα να πορεύεται μέχρι το τέλος του πρώτου κύκλου;

Προσπαθεί να βοηθήσει τον Καραπάνο, του χρωστάει άλλωστε γιατί βοήθησε με τη δίκη του Αστέρη, θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τον γιο του, λοιπόν, που δεν ξέρει ότι είναι μπροστά στα μάτια της, καθώς είναι ο σύντροφος της! Θα ζοριστεί, νομίζω, θα της ζητηθούν πολλά πράγματα από τον Καραπάνο που θα έρθουν κόντρα με την ηθική και τη δουλειά της, θα παρανομήσει όσο και να μην το θέλει.

Τον Αστέρη τον έχει ξεπεράσει;

Νομίζω κανείς δεν ξέρει, ούτε η ίδια! θεωρώ ότι είναι μεγάλη αγάπη, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τον βλέπει ερωτικά πλέον. Η Στέλλα, άλλωστε, θα τον ερωτευτεί τον Γεράσιμο.

Θα τη δούμε τη Στέλλα στον δεύτερο κύκλο;

Που να πάει; Ναι, θα είμαι και στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Είσαι χαρούμενη που η σειρά θα συνεχιστεί;

Πολύ, περισσότερο όμως γιατί η σειρά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Για εμάς τους ηθοποιούς δεν παίζε ρόλο μόνο ότι θα συνεχίσουμε, αλλά και το ότι υπάρχει ουσία να συνεχίσουμε.

Υπήρξαν σκηνές που σε δυσκόλεψαν;

Οι σκηνές του δικαστηρίου, αλλά όχι με την αρνητική χροιά. Ασχολήθηκα πολύ, το έψαξα, σκέφτηκα διάφορους υποκριτικούς τρόπους.

Πηγή: gossip-tv.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069