Σασμός Spoiler: Αυτός ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη σειρά

Ο Σασμός πήρε το εισιτήριο για τη νέα σεζον και ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς έχουν ήδη έτοιμα τα σχέδια για την επόμενη χρονιά.

Κάποιοι ηθοποιοί μένουν και κάποιοι ηθοποιοί φεύγουν. Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο οποίος υποδύεται με μεγάλο ταλέντο τον Ευθύμη Φαρμάκη ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την καθημερινή σειρά του Alpha.

Μιλώντας στις κάμερες για την παράσταση «Χρυσός Δράκος» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είναι μια βαθιά πολιτική παράσταση και νομίζω ότι είναι και πάρα πολύ επίκαιρη, τώρα που διανύουμε μια προεκλογική περίοδο, είναι ένα πάρα πολύ επίκαιρο έργο».

Στη συνέχεια όταν ο Δημήτρης Αλεξανδρής ρωτήθηκε για τον ρόλο του στον «Σασμό» «έσκασε τη βόμβα» ότι αποχωρεί από τη σειρά όταν τελειώσει η φετινή σεζόν.

«Δεν θα είμαι την επόμενη σεζόν στη σειρά. Η συμφωνία ήταν να είμαι για ένα χρόνο. Η αρχική συμφωνία είναι να είναι ο ρόλος για μια χρονιά. Οι φανατικοί τηλεθεατές του Σασμού μου λένε στο δρόμο “σκότωσέ τους όλους”. Το απολαμβάνω όταν οι άνθρωποι είναι ευγενείς» είπε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069